17 yaşındaki kıza cinsel istismardan yargılanan sanık çark etti: Kendi rızasıyla geldi - Son Dakika
Güncel

17 yaşındaki kıza cinsel istismardan yargılanan sanık çark etti: Kendi rızasıyla geldi

17 yaşındaki kıza cinsel istismardan yargılanan sanık çark etti: Kendi rızasıyla geldi

Zonguldak'ta 17 yaşındaki kız çocuğunun meyve suyuna içki koyarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan şüpheli yeniden hakim karşısına çıkarıldı. Önceki duruşmada cinsel ilişki iddiasını reddeden şüpheli, bu celsede çark ederek "Mağdur benimle rızasıyla geldi. Alkollü olduğu için hatırlamıyor olabilir. Yemek yemeğe amcamın evine gittik sonra komşumuzun evinde çay içtik. Kendisi geldi isteyerek" ifadesini verdi.

19.10.2021 18:11  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya aracılığıyla tanışan S.K. ile F.A. adlı kız çocuğu, 28 Nisan 2018'de, Kozlu ilçesindeki sahilde buluştu. İddiaya göre, F.A.'nın verdiği içeceği içen S.K., kendinden geçti. F.A., S.K.'yi önce arkadaşının evine götürdü. Bir süre sonra arkadaşının eve dönmesi üzerine F.A., bu kez S.K.'yi köydeki evine götürdü. F.A., burada meyve suyuna içki koyduğu S.K.'ye cinsel tacizde bulundu.

ŞÜPHELİ HAKKINDA 3 SUÇTAN DAVA AÇILDI

S.K., ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine yapılan çalışma sonucu jandarma ekiplerince F.A.'nın evinde bulundu. Gözaltına alınan F.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, F.A. hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'kişi hürriyetini yoksun kılma', 'basit yaralama' suçlarından dava açıldı. Suça yardım ettikleri iddiasıyla arkadaşı H.Ş. ve amcası İ.A. hakkında da dava açıldı.

MAĞDUR DURUŞMAYA KATILMADI

Önceki duruşmada 'meyve suyu' diye kendisine içki verildiğini, zorla ilaç içirildiğini söyleyen ve gözyaşı döken S.K., bugün görülen ikinci duruşmaya katılmadı. Tutuksuz sanık F.A., arkadaşı H.Ş. ve amcası İ.A. da duruşmada hazır bulundu.

"ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN HATIRLAMIYOR OLABİLİR"

F.A., duruşmada suçlamaları kabul etmeyerek, "Mağdur benimle rızasıyla geldi. H.Ş., mağdura tokat attı. Alkollü olduğu için hatırlamıyor olabilir. Amcam anahtarı verince yanımızdan ayrıldı. Biz yemek yemeğe amcamın evine gittik sonra komşumuzun evinde çay içtik. Kendisi geldi isteyerek. Beyanları doğru değil" dedi. F.A.'nın amcası İ.A. ve arkadaşı H.Ş. de üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmedi.

KIZIN AKIL VE RUH SAĞLIĞI RAPORU BEKLENECEK

Duruşma, daha önce psikolojik tedavi gören S.K. hakkında Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden akıl ve ruh sağlığı yönünden rapor alınması için ertelendi.

ÖNCEKİ DURUŞMADA İLİŞKİYE GİRDİKLERİNİ KABUL ETMEMİŞTİ

Önceki duruşmada ise şüpheli F.A., olay günü S.K. ile sahilde buluştuklarını söyledi. Ardından S.K.'nın kendisinden alkol bulmasını istediğini iddia eden FA., "Büfeden içki aldım. Sonra içince başı döndü. Bana ailesinden dert yandı. Sonra birlikte taksiye binerek arkadaşımla ortak kullandığımız eve gittik. Evde bir saat oturduk. Arkadaşım geldi. Gelince evden ayrıldık. Ben 'evleneceğim kız' diye tanıştırdım. Sonra köydeki evime gittik. Evde uyuduk ancak aynı yatakta yatmadık. Sabah amcam komşularımız geldi, kahvaltı yaptık. Sonra ailesi şikayetçi olunca jandarma geldi." ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Güncel 17 yaşındaki kıza cinsel istismardan yargılanan sanık çark etti: Kendi rızasıyla geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cem Divan: Hiç bir kız suclu değildir yok kendi rizasiymis yok kendi gelmismis bilmemne bırakın bu işleri neler yaptınız kim bilir gelmesi için erkek elde etmek için resmen tiyatro oynar film yapar sırf birlikde.olmak için kız saftır erkek yapıcağim yapar ama zorla ama tiyatroyla olan kız kardeşlerimize olur namuslu insanlardan bahsetmiyorum namussuzlardan bahsediyorum 3 0 Yanıtla
  • SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu
    13:22 SESOB, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulundu

    Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), oda başkanı Hakan Demirgil önderliğinde Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere giyecek desteği sağladı. Demirgil, yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerini belirterek, çocukların eğitimlerine destek olmayı amaçladıklarını ifade etti. Okul müdürü Zekeriya Doğan da yardımların anlamlı olduğunu vurgulayarak, SESOB'a teşekkür etti.

  • Muş Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilere deneme sınavı desteği sağladı
    13:22 Muş Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilere deneme sınavı desteği sağladı

    Muş Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek lise son sınıf öğrencileri ve mezunlara deneme sınavı desteği sağladı. Belediye tarafından düzenlenen deneme sınavına 4 bin 500 kişi katıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, öğrencilere başarı dileğinde bulunarak, belediyenin eğitim odaklı desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu
    13:21 Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:21 Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir evde yapılan aramada 1 uzun namlulu tüfek, 1 tabanca, 4 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • İzmir Metrosu'nda Seferler Gecikmeli Devam Etti, Vatandaşlar Arasında Kavga Çıktı
    13:20 İzmir Metrosu'nda Seferler Gecikmeli Devam Etti, Vatandaşlar Arasında Kavga Çıktı

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Duruma isyan eden bazı vatandaşlar metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı. Kalabalıkta sinirler gerilince bazı vatandaşlar arasında da kavga çıktı. İstasyonlarda yoğunluk yaşandı ve olaylar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.

  • Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri
    13:20 Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri

    Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde, bir zamanlar erkek egemenliğinin olduğu geleneksel bir Çin gösteri sanatı olan aslan dansına ilgili duyan kadınların sayısı giderek artıyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangdong'dan bildiriyor.

  • Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu
    13:19 Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma güçleri, bonzai maddesi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu
    13:19 Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu

    Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde bulunan 71 DT 183 plakalı otomobil, motor kısmından yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, araçta hasar oluştu.


Advertisement