17 yaşındaki şahıs, platonik aşık olduğu kızın erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

17 yaşındaki şahıs, platonik aşık olduğu kızın erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Adana'da 17 yaşındaki bir şahıs, platonik aşık olduğu kişinin erkek arkadaşını kalbinden bıçakladı, bir diğer arkadaşını ise aynı bıçakla bacağından yaraladı. Çevredeki vatandaşların çabalarıyla yakalanan saldırgan, polis ekiplerine teslim edildi.

18.02.2022 20:24  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan ilçesinde okuldan çıkan M.Y.Y. (17), sevgilisi E.Y. (17) ve arkadaşı E.T. (16) ile birlikte yürümeye başladı. Bu sırada E.Y.'ye platonik aşk beslediği öne sürülen A.Y. (17), M.Y.Y. ile tartışmaya başladı.

PLATONİK AŞKININ SEVGİLİSİNİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.Y., cebinden çıkarttığı bıçakla M.Y.Y.'yi göğsünden, E.T.'yi de bacağından yaraladı. M.Y.Y. ile E.T. kanlar içerisinde yere yığılırken, kavgayı gören çevredekiler ise A.Y.'yi yakaladı. İhbar üzerine olay yerine özel harekat ekipleriyle birlikte çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Platonik aşkının erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü
E.Y.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık görevlileri, ilk müdahalesini yaptığı M.Y.Y. ile E.T.'yi ambulansla çevredeki hastanelere kaldırdı. Gözaltına alınan A.Y. ile E.Y. ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Seyhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan M.Y.Y., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Platonik aşkının erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

"KALBİNDEN BIÇAKLADI"

Kavgayı gören mahalle sakini Durdu Saygılı (75), "Çocukların koşarak geldiğini gördüm. Biraz koşup, yere yığıldı. Baktığımızda kalbinden bıçaklandığını gördük. Hemen tampon yapıp, sağlık ekiplerine haber verdik. Ambulans gelip götürdü. Bıçaklayan çocuk da yakalandı. Kavga, kız meselesi yüzünden çıkmış" diye konuştu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

17 yaşındaki şahıs, platonik aşık olduğu kızın erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 17 yaşındaki şahıs, platonik aşık olduğu kızın erkek arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement