18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika
Yerel

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

Selçuklu Belediyesi "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla, bir program düzenledi.

19.03.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuklu Belediyesi "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla, bir program düzenledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, düzenlenen programda, yaşlılarla bir araya geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, belediye olarak birçok etkinlik yapıldığını, ilçede yaşayan her yaş grubundan insan için hizmet üretmek zorunda olduklarını söyledi.

Bugün farklı bir güzelliği daha birlikte yaşayacaklarını dile getiren Altay,

"Emekliler lokalindeki amcalarımızdan oluşturduğumuz bir koromuz var. Size bir fasıl sunacaklar. Huzurevi'nden buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan amca ve teyzelerimize ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan ise Türkiye'de son yıllarda belediyecilikte yeni açılımlar, kültürel ve sosyal çalışmaların ağırlıklı bir konum kazanmaya başladığını belirtti.

Programın ardından davetliler, Selçuklu Belediyesi'nden evde yaşlı bakım hizmeti alan yaşlıların hayatlarından kesitlerin yer aldığı "Dünden bugüne hayat" konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Programa, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, Konya Huzurevi Müdürü Osman Baybağan, Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday ile Selçuklu Belediyesi tarafından evde bakımları gerçekleştirilen hasta ve yaşlılar katıldı.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement