18 Bin 500 Sakaryalı'ya Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika
Ekonomi

18 Bin 500 Sakaryalı'ya Ücretsiz İnternet Hizmeti

18 Bin 500 Sakaryalı\'ya Ücretsiz İnternet Hizmeti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafndan şehre kazanırılan park, meydan ve çeşitli tesislerde sunulan SBBNET hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, hizmetten şu ana kadar 18 bin 500 tekil kullanıcının ücretsiz olarak faydalandığını söyledi.

29.06.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafndan şehre kazanırılan park, meydan ve çeşitli tesislerde sunulan SBBNET hizmeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, hizmetten şu ana kadar 18 bin 500 tekil kullanıcının ücretsiz olarak faydalandığını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan park, meydan ve çeşitli tesislerde altyapısı oluşturularak kullanıma sunulan Ücretsiz İnternet Erişimine (SBBNET) ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, vatandaşların sunulan bu hizmete yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. SBBNET hizmetini şehrin dört bir yanında hayata geçirilen Büyükşehir projelerinde yaygınlaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Bayraktar, "SBBNET'i hizmete aldığımız tarihten itibaren 18 bin 500 tekil kullanıcı sayısına ulaştık. Kent Park'ta 6 bin 824, Sakaryapark'ta 6 bin 800, Yenikentpark'ta 2 bin 90, Karasu Sahil Park'ta bin 960 ve iki haftadır hizmette olan Kocaali Zafer Meydanı'nda ise 500 kullanıcı hizmetimizden faydalandı. Büyükşehir Belediyemiz şehre yeni yaşam alanları kazandırdıkça bizlerde ücretsiz internet ağımızı genişletmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bayraktar sözlerinin devamında, "SBBNET ağını kurmamız için ilçelerden yoğun bir talep geliyor. Büyükşehir olarak 16 ilçeye hizmet götürüyoruz. Ücretsiz internet hizmetini sunarken alanın büyüklüğü ve kaç kişiye hitap edeceği de bizim için önem arz ediyor. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Şu anda iki ilçemize daha SBBNET'i ulaştırmayı düşünüyoruz. Fakat altyapıyı kuracağımız yerler henüz belirli değil. Kısa süre içerisinde belirleyip, çalışmalarımızı başlatacağız" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 18 Bin 500 Sakaryalı'ya Ücretsiz İnternet Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL
    14:24 Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL

    Asgari ücretin 6 katından fazla kazanan milletvekillerinin Meclis lokantasındaki yemekler için ödedikleri tutarlar tartışma konusu oldu. İnternette paylaşılan bir adisyonda pilavın 10 TL, cacığın 10 TL ve tereyağlı İspir fasulyesinin 42 TL'den satıldığı görüldü.

  • Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi
    14:23 Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi

    Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından düzenlenen Balkan İş Forumu, Edirne Valisi Yunus Sezer'in açılış konuşmasıyla başladı. Sezer, Edirne'nin Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olduğunu vurgulayarak, bölgenin ticaret ve sanayi potansiyelinin her yıl arttığını belirtti. Forumun kalıcı hale getirilmesi amacıyla bir fuar düzenleneceğini de söyleyen Sezer, Edirne'nin Balkanlar'la köprü olma vazifesine talip olduğunu ifade etti. Forum kapsamında iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek.

  • Gaziantep Ticaret Odası ve TSKB iş birliğiyle dünya ve Türkiye ekonomisine bakış toplantısı düzenlendi
    14:05 Gaziantep Ticaret Odası ve TSKB iş birliğiyle dünya ve Türkiye ekonomisine bakış toplantısı düzenlendi

    Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası (TSKB) iş birliği ile küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye'nin küresel ekonomideki konumu, Gaziantep'in potansiyeli ve gelecek planlarının tartışıldığı 'Dünya ve Türkiye Ekonomisine Bakış' toplantısı düzenlendi. Toplantıda, ekonomiye etki eden faktörler, girdi maliyetleri, kur değerlemesi ve Gaziantep'in ekonomik önemi üzerine konuşmalar yapıldı.

  • Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
    14:05 Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

    Aydın'da bu yıl 11'ncisi düzenlenen 550 markanın katıldığı Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları bir araya getiriyor. Aydın Ticaret Borsası Başkanı, fuarın ziyaretçi hedefinin 500 binin üzerinde olduğunu belirtti.

  • Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Belediye Binasını İnceledi
    14:02 Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Belediye Binasını İnceledi

    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulunarak, Aksaray'ın hem bugününe hem de geleceğine yatırımlar yapıldığını söyledi.

  • Mersin Erdemli'de Serada Yetiştirilen Üzümler Hasat Edildi
    13:59 Mersin Erdemli'de Serada Yetiştirilen Üzümler Hasat Edildi

    Mersin'in Erdemli ilçesinde serada yetiştirilen 'Yalova incisi' cinsi üzümler hasat edildi. İlk ürünler iç piyasaya pazarlandıktan sonra Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden sipariş bekleniyor. Üreticiler, yeni sezonda ürün verimi ve kalitesinden memnun olduklarını belirtti.

  • Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış'ta incelemelerde bulundu
    13:56 Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış'ta incelemelerde bulundu

    Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın, Sarıkamış İlçe Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, yeni atanan Sarıkamış İlçe Tarım Müdürü Musa Bastem'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit edildi
    13:55 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit edildi

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettiklerini açıkladı. Şimşek, beyanname vermeyen mükellefleri ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet etti.


Advertisement