18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

16.03.2018 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzunkaya, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlamanın ve mukaddes vatan için canlarını seve seve feda eden şehitler anısına Şehitler Günü'nü idrak etmenin onurunu yaşadıklarını belirtti.

Türk milletinin dün olduğu gibi bugün de kahramanlıkları ve başarılarıyla, tarihin akışını değiştiren yüce bir millet olduğunu ifade eden Uzunkaya, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Özgürlük ve bağımsızlığını onuruyla ve emsalsiz kahramanlıklarla elde eden milletimiz, tarihin her döneminde, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını göstermiş, verdiği yüzbirlerce şehit pahasına bağımsızlığından ödün vermemiştir.

Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile milletimiz, kendisini tarihten silmek isteyenlere, yokluk ve imkansızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir.

Bugün huzur ve güven içerisinde yaşandığımız bu topraklarda bizlere düşen görev, içten ve dıştan gelen her türlü hile ve tuzağa rağmen, kardeşçe bir ve beraber yaşama arzumuzu, vatanımızı ve bağımsızlığımızı 103 yıl önceki aynı kararlı iradeyle korumak ve kollamaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement