18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü - Son Dakika
Güncel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi\'nin 107. yıl dönümü

Konya'nın ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla tören ve etkinlikler düzenlendi.

18.03.2022 12:58  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla tören ve etkinlikler düzenlendi.

Halkapınar'da Hükümet Konağı Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Programa Halkapınar Kaymakam Vekili Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve görevliler katıldı.

Seydişehir

Seydişehir Hükümet Konağı önündeki törende Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Şehitlik ziyaretinin ardından Belediye Düğün Salonu'nda devam eden programda öğrenciler şiir okudu ve tiyatro gösterileri sundu.

Daha sonra Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi.

Tutal, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Programa, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, şehit ve gazi aileleri ile yakınları katıldı.

Yalıhüyük

Yalıhüyük Hükümet Konağı Atatürk Anıtı'na Kaymakam İbrahim Yazıcı ve Belediye Başkanı Hasan Koçer çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Yalıhüyük Şehitliği'nde devam eden programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Hadim

Hadim Hükümet Meydanı'ndaki tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda devam eden programda öğrenciler şiir ve türküler okudu.

Törene, Kaymakam Mehmet Ali İmrak, Hadim Jandarma Komutanı Yavuz Yiğit, Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Taşkent

Taşkent ilçesindeki program katılımcılara Çanakkale menüsünü ikramıyla başladı.

Taşkent Kültür Merkezi'nde devam eden programda "Çanakkale Zaferi ve Şehitlik Ruhu" konulu konferans verildi.

Programa, Taşkent Kaymakamı Harun Arslanargun, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Saçu, İlçe Emniyet Amiri Onur Songün, kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü - Son Dakika


Advertisement