18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Nedeniyle Nkü'de Bir Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Nedeniyle Nkü'de Bir Konferans Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Nedeniyle Nkü\'de Bir Konferans Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla Namık Kemal Üniversitesinde bir konferans düzenlendi.

18.03.2018 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla Namık Kemal Üniversitesinde bir konferans düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Garnizon Komutanı Selçuk Kubilay Karslı, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan konferansta, Namık Kemal Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ökkeş Narinç, "Çanakkale ve Şehitler" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Programın son bölümünde ise Süleymanpaşa Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Çanakkale temalı tiyatro gösterisi, şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Nedeniyle Nkü'de Bir Konferans Düzenlendi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement