18 Yaşındaki Gençten Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

18 Yaşındaki Gençten Örnek Davranış

18 Yaşındaki Gençten Örnek Davranış

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir genç, dolmuş durağında bulduğu çantayı sahibini bularak teslim etti.

30.10.2013 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir genç, dolmuş durağında bulduğu çantayı sahibini bularak teslim etti.

Cahit Külebi Caddesi Bengiler Mahallesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki Umut Atıcı, sabah saatlerinde evinin yakınındaki dolmuş durağında sahipsiz bir çanta gördü. Atıcı, içinde kimlik, cep telefonu, ilaçlar ve yaklaşık 800 lira bulunan çantayı alarak babasını aradı. İçinden çıkan kimlikten çantanın sahibinin Yurdagül Ataş'a (61) ait olduğu öğrenildi.

"İNSANLIK ÖLMEMİŞ"

Çantayı babası ile birlikte yaşlı kadının evine giderek teslim eden genç Umut, huzurlu ve mutlu olduğunu söyledi. Çantasının bulunmasından dolayı çok mutlu olan yalnız yaşayan yaşlı kadın, örnek davranışından dolayı çantasını bulan Umut Atıcı'ya teşekkür etti.

Ataş, elinde eşyalar olduğu için çantasını unuttuğunu ifade ederek, "Emekli maaşımı almıştım, yolda yorgun düştüğüm için dinlenmek için durakta mola vermiştim. Daha sonra çantayı elimde eşyalar olduğu için unutmuşum. Geri döndüğümde çantam orada değildi. Çantayı bularak teslim eden gence teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun, insanlık daha ölmemiş. Böyle insanlar her zaman bulunsun. Bu güzel kardeşimizin yaptığı davranış herkese örnek olsun" dedi.

Umut Atıcı ise, "Allah haram para yedirmesin. Kayıp çantanın sahibi bulunup teslim edilince gönlüm rahatladı, üzerimden büyük bir yük kalktı, bu davranışımın herkese örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Genç Umut'un babası Niksar Kaymakamı makam şoförü Mehmet Atıcı ise, oğluyla gurur duyduğunu söyleyerek; "Hayırlı bir evlat yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Allah'ıma şükürler olsun ki oğlum gereken terbiyeyi almış ve böyle hayırlı bir işe vesile oldu, kendisiyle her konuda gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşındaki Gençten Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement