Vahşice katledilen Emine'nin katili, saklandığı dede evinde yakayı ele verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Vahşice katledilen Emine'nin katili, saklandığı dede evinde yakayı ele verdi

Elazığ'da dün gece erkek arkadaşı tarafından barakada vahşice bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Emine Fulya Akçelebi'nin katili saklandığı dedesinin evinde polis tarafından yakalandı.

09.04.2021 13:47  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün merkeze bağlı Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak'taki boş bir arazi üzerinde bulunan barakada iddiaya göre cinayet şüphelisi Salih Yılmaz C. arkadaşlarını arayarak "Sevgilimi öldürdüm" dedi.

ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ ALMIŞ

Bunun üzerine olay yerine giden şüphelinin arkadaşları 18 yaşındaki 'Bahar Bal' takma ismini kullanan Emine Fulya Akçelebi'yi kanlar içerisinde hareketsiz görünce polise haber verdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, bölgede güvenlik çemberi oluşturarak çalışma yaptı. Yapılan çalışmada genç kadının vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak öldürüldüğünü tespit etti. Daha sonra genç kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

DEDESİNİN EVİNDE GİZLENMİŞ

Cinayet sonrası arkadaşlarını aradıktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Salih Yılmaz C.'nin yakalanması için çalışma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler, şahsın Hicret Mahallesi'nde dedesinin evine gizlendiğini öğrendi. Eve baskın yapan polis, şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Vahşice katledilen Emine\'nin katili, saklandığı dede evinde yakayı ele verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Vahşice katledilen Emine'nin katili, saklandığı dede evinde yakayı ele verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yanlış Anlaşılan Bayan: Affınıza sığınarak soruyorum arkadaşlar 'Takma Ad' nedir ? Neden kullanılır ? Kesinlikle erkek bireyin sorumluluklarını bilmesi gerektiğini destekliyorum fakat genç kızlarımız neden bu halde... 23 3 Yanıtla
  • Efsane: Senin o saate kız başına ne işin var orada 11 5 Yanıtla
  • Yurttaş: Katil dururken kızın hangi saatte dışarıda olduğundan sanane senden mi izin alacak. 12 3 Yanıtla
  • filozof: tüm katiller asılmadan bu canilikler asla son bulmaz 15 0 Yanıtla
  • Naciye doğan: Bahar ablam seni çok seviyorum annen arkadaşların arkandan onca ağladı dayın ve benim annem seni yıkadılar hep keşke o kişiyle hiç tanışmasaydın 9 2 Yanıtla
  • Pınar: Kız yaşasa anlatacak çok şeyi vardı.kız o video da bunun mesajını veriyor.katil onu susturmuş. 9 1 Yanıtla

Advertisement