18 Yaşındaki Lise Öğrencisi Adnan Oktar'ın Oyunundan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

18 Yaşındaki Lise Öğrencisi Adnan Oktar'ın Oyunundan Son Anda Kurtuldu

Adnan Oktar'ın talimatlarıyla hareket eden bir erkeğin, 18 yaşındaki lise öğrencisini kandırmaya çalıştı. Kendisini kandırmaya çalışan kişinin Oktar'la fotoğrafını gören genç, yaşadığı olayı anlattı.

15.07.2018 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Oktar'ın talimatı ile hareket eden erkeklerin, özellikle zengin ailelerin liseli kızlarını kandırmak için farklı yöntemler kullandığı öne sürülürken bunun bir örneğinin 4 ay önce Çengelköy'de yaşandığı ortaya çıktı. İddiaya göre Oktar'ın A9 TV'sinde çalışan Rıdvan K., Çengelköy'de otobüs duraklarında bekleyen 18 yaşındaki lise öğrencisi F.A.'nın yanına gitti. Bir ödevi olduğunu belirterek genç kızdan yardım istedi ve çekim yaptı.

"BANA İSTANBUL'U GEZDİRİRSEN VİDEONU YAYINLAMAM"

Çekim yapıldıktan kısa bir süre sonra Rıdvan K., F.A.'yı Instagram'dan takip etmeye başladı. F.A., Rıdvan K.'yı profilinden araştırınca Adnan Oktar'la karşılaştı. Bunun üzerine Instagram'dan Rıdvan K.'ya mesaj atarak videonun yayınlanmamasını istedi. Rıdvan K. ise buna karşılık "Tek şartla. Ben İstanbul'u bilmiyorum. Bir gün bana İstanbul'u gezdirir misin?" diye cevap verdi.

18 Yaşındaki Lise Öğrencisi Adnan Oktar'ın Oyunundan Son Anda Kurtuldu

"KENDİMİ KORUDUM"

Yaşadığı ilginç olayı Habertürk'e anlatan F.A. "Geçen nisan ayında Çengelköy'de otobüs durağında beklerken bir kamerayla gelen iki genç erkek bana 'Ödev yapacağız. Bize yardımcı olur musunuz?' dediler. Ben de yardımcı olmak için tamam dedim. Çekim yaptılar, bana onlara bir soru sormam gerektiğini söylediler. Ne olduğunu anlamadım, sonra sordum ve yardımcı oldum bir şekilde. Daha sonra bu adam bana Instagram'dan ulaştı. Ben de araştırınca Adnan Oktar bağlantısını gördüm ve videonun yayınlanmamasını söyledim. Bana 'Tek şartla. Ben İstanbul'u bilmiyorum. Bir gün bana İstanbul'u gezdirir misin' diyerek samimiyetsizce teklifte bulundu. Yayınlanırsa şikayetçi olacağımı söyledim. Sonra bu kişiyi engelledim. Videom yayınlanmadı çünkü kendimi korumak açısından şikayetçi olacağımı net olarak ona belli ettim" dedi.

TURNİKE SİSTEMİ

Oktar grubunda A9 TV'de çalışanların Oktar için kız bulmaya çalıştığı, evlenme vaadiyle ya da farklı yöntemle kandırılan kızların 'kız kardeşler' grubuna sokulduğu ancak önce erkek müritlerle ilişkiye girmesinin sağlanıp sonra 'turnike sistemi'nde seks kölesi haline getirildiği öne sürülüyor. Ortaya çıkan bu olayda da liseli kızın bu şekilde kandırılmaya çalışıldığı iddia edildi.

18 Yaşındaki Lise Öğrencisi Adnan Oktar\'ın Oyunundan Son Anda Kurtuldu

Son Dakika Güncel 18 Yaşındaki Lise Öğrencisi Adnan Oktar'ın Oyunundan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı
    19:08 Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, bir organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti
    19:02 Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti

    Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da dağıtıma katılarak çocuklarla ilgilendi.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak
    19:01 Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.


Advertisement