18 Yaşındaki Oyuncu Miray Daner'in Tatil Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika
Magazin

18 Yaşındaki Oyuncu Miray Daner'in Tatil Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

'Vatanım Sensin' dizisinin Hilal'i Miray Daner, tatilden fotoğraf paylaştı. 18 yaşındaki Daner'in göğüslerine silikon taktırdığı söylentisi hayranlarını ikiye böldü.

04.07.2017 13:51  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatanım Sensin dizisinin genç oyuncusu Miray Daner'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf hayranlarını ikiye böldü. Daner'in göğüslerine silikon taktırdığı iddia edildi.

GENÇ OYUNCUNUN SİLİKON TAKTIRIP TAKDIRMADIĞI HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

'Vatanım Sensin'in 'Teğmen Leon'u Boran Kuzum ile 'Hilal'i arasındaki öpüşme sahnesi, genç oyuncunun reşit olmadığı iddialarıyla eleştiri oklarının hedefindeydi. Ancak Miray Daner'in Ocak doğumlu olması ve 18 yaşında olması doğrulanınca sular durulmuştu. Geç oyuncu şimdi de 'silikon' iddiaları ile hayranlarını ikiye böldü.

TATİL POZU DEDİKODULARI ATEŞLENDİRDİ

Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen Miray Daner çıktığı tatilden mayolu bir fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada oyuncunun silikon yaptırdığı dedikodusunun fitilini ateşleyen de bu fotoğraf oldu.

OYUNCU KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMADI

Oyuncunun hayranları konu hakkında ikiye bölündü: Bir kesim böyle bir şeyin söz konusu olamayacağını savunurken diğer kesim iddiaların gerçek olduğuna inanıyor. Konu ile ilgili oyuncudan herhangi bir açıklama yapılmadı.

İşte Miray Daner'in o pozu:

18 Yaşındaki Oyuncu Miray Daner\'in Tatil Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı

Son Dakika Magazin 18 Yaşındaki Oyuncu Miray Daner'in Tatil Fotoğrafı Ortalığı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement