18 Yıldır Bitmeyen İnşaat - Son Dakika
Yerel

18 Yıldır Bitmeyen İnşaat

18 Yıldır Bitmeyen İnşaat

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 1994 yılında temeli atılan kültür merkezi, ödenek yetersizliği nedeniyle 18 yıldır tamamlanamıyor.

15.01.2012 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 1994 yılında temeli atılan kültür merkezi, ödenek yetersizliği nedeniyle 18 yıldır tamamlanamıyor.

Kültür Bakanlığı tarafından 1994 yılında Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde 150 adet kültür merkezi açılması için çalışma başlatılmıştı. Bu merkezler arasında yer alan Kadirli Kültür Merkezi aradan geçen 18 yıla rağmen ödenek yetersizliği nedeniyle bir türlü bitirilemedi. İnşaatının ancak yüzde 20'si tamamlanan kültür merkezinin inşaatı bu günlerde vatandaşların araç parkı için kullanılıyor.

Tamamlandığında ilçede tiyatro gibi bir çok sanatsal aktivitenin yapılmasına imkan sağlayacak kültür merkezinin hala bitirilememiş olması ise ilçe halkının tepkisini çekiyor. Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kabasakal Parkı yanında temeli atılan kültür merkezinin kendilerine devredilmesi halinde inşaatı tamamlamaya hazır olduklarını söyledi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal'da ödenek yetersizliğinden yarım kalan Kadirli Kültür merkezi inşaatı için bu yıl 250 Bin TL kaynak ayrıldığını, inşaatı bir an önce tamamlayarak, merkezi ilçe halkının hizmetine açmayı planladıklarını kaydetti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Yıldır Bitmeyen İnşaat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement