19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2018 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Coşkun, mesajında, vatanını canından aziz bilen, bağımsızlık uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan gazilerin Gaziler Günü'nü kutladığını belirtti.

Şehitlik ve gaziliğin, milletin gönlündeki en yüce ve en ulvi makam olduğunu ifade eden Coşkun, devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerin her zaman milletin haklı gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Gazilerin, cesaretin ve fedakarlığın sembolleri, ülkenin medarı iftiharı olduğunu kaydeden Coşkun, "Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bundan sonra da kahraman gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onların aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bu mukaddes emanete sadakatle sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bütün gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement