19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek verdi.

20.09.2018 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek verdi.

Erenler ilçesindeki bir salonda düzenlenen yemekte konuşan Vali Balkanlıoğlu, gaziler ve şehit yakınlarıyla olmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını söyledi.

Gazilere şükran ve minnet borçlu olduklarını vurgulayan Balkanlıoğlu, "Hayatlarını ortaya koyan bu insanlar sayesinde bugün memleketimizde huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Ortalığın karıştığı komşu ülkeleri görüyoruz. Vatansız olmanın ne demek olduğunu en iyi bizler biliriz. İnsanlar yukarıdan yağan bombalar yüzünden ceketlerini alıp memleketlerini terkederek, dilini bilmedikleri tamamen yabancı ülkelere canlarını atabiliyorlar. Çok şükür ki, himaye eden güçlü bir ülke var, bizim ülkemiz." şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberliği muhafaza etme, birbirlerine sahip çıkma noktasında çok önemli bir sınavdan geçtiklerini ifade eden Balkanlıoğlu, "İnşallah bu sınavı başarıyla geçeriz. Gazilerimizi ne kadar övgüyle sevgiyle bağrımıza bassak, onların dilek ve istekleri konusunda ne kadar gayretli olsak azdır." diye kaydetti.

Yemeğe, protokol üyelerinin yanı sıra gaziler ile aileleri ve şehit yakınları katıldı.

Ferizli

Ferizli ilçesinde de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü tarafından ilçedeki bir restoranda verilen yemekte konuşan Arslanköylü, şehit ve gazilerin kendilerinin gururu olduklarını ve yakınlarının ise kendilerine emanet edildiklerini belirterek, onlara hizmet etmenin asli görevleri olduğunu kaydetti.

Yemeğe, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement