19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.

17.09.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kılıçlar, 19 Eylül Gazi·ler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gaziliğin, milletin bağımsızlığı ile kutsal değerleri uğrunda mücadele eden ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kahraman vatan evlatlarının hak ettiği müstesna bir derece olduğunu ifade etti.

Gazi ve şehitlerden aldıkları manevi güçle, içinde bulunulan şartlar ne olursa olsun, milli birlik ve beraberliği hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyeceklerini vurgulayan Kılıçlar, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de vatanımızın bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan şer güçler, 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya çıkmış, aziz milletimizin azmi ve kararlılığı karşısında gereken cevabı almıştır. Bütün terör örgütleri, kahraman güvenlik güçlerimizin canları pahasına ortaya koydukları mücadele ile er ya da geç yok olmaya mahkumdur."

Kılıçlar, hain terör saldırıları sonucunda gazi olmuş vatandaşlarına ve güvenlik güçlerine gönül ve minnet borçlarının bulunduğunu ifade ederek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anarım. Gazilik mertebesi ile şereflenmiş bütün gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler dilerim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement