19 Eylül Gaziler Günü'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

19 Eylül Gaziler Günü'ne Doğru

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18.09.2017 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akgül, mesajında köklü tarihi boyunca hür yaşamayı ve bağımsızlığını her şartta korumayı ilke edinen milletimizin, bu uğurda şehit ve gazi olmayı da büyük bir onur kaynağı olarak benimsedi·ği·ni· beli·rtti·.

Varoluşundan bu yana türlü zorluklara göğüs geren ülkemizin, bugün de şehitlerimiz ve canı pahasına mücadele veren gazilerimiz sayesinde dimdik ayakta durmaya devam ettiğini ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

"Milletimizin vatanı uğruna gösterdiği fedakarlığın en son örneğine 15 Temmuz darbe girişiminde yeniden şahit olduk. Aziz milletimiz tarihte olduğu gibi o hain gecede de vatanı ve bayrağı uğruna canını hiçe sayarak milli egemenliğine sahip çıkmıştır. Milletçe aynı bilinç ve duyarlılıkla emanetlerimizi sonuna dek korumaya her koşulda devam edeceğiz. Bu münasebetle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Eylül Gaziler Günü'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement