19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıldönümü İznik'te kutlandı.

19.05.2019 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıldönümü İznik'te kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunumuyla başlayan kutlama programı, İznik Milli İrade Meydanı'nda devam etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, törende yaptığı konuşmada, Türk gencinin Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesi olduğunu söyledi.

Gençlerin birlik içinde hareket ederek Türkiye'yi daha güçlü bir ülke hale getireceklerini vurgulayan Coşkun, "Biliyoruz ki sizler Türk milletinin geleceği, geleceğimizin teminatısınız. Çok çalışıp ileride şahsınıza verilecek olan görevi en iyi şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan millet için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından lise öğrencileri şiirler okudu. Halk oyunları, spor ve jimnastik gösterilerinin ardından okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları verildi.

Kutlama programına İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement