19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Güncel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli kent merkezi ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

19.05.2017 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli kent merkezi ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Denizli'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait çelengin anıta konulmasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Kutlamara daha sonra hava muhalefeti nedeniyle merkez spor salonunda devam edildi.

Etkinliklere Vali Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları Rifat Ata ve Ali Cergibozan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasının ardından Denizli Gençlik Merkezi gönüllülerinden Furkan Tarhan ve Ahmet Melik Pazvant birer şiir okudu.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi halkoyunları ekibinin de gösteri sunduğu etkinlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan milli sporculara ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri, ödül töreninin ardından eskrim, karate, tekvando, judo, güreş ve jimnastik takımlarının gösterileriyle son buldu.

Çameli

Çameli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Törene Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, diğer protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları şiirler okundu, Gençliğe Hitabe ile Gençliğin Ata'ya cevabı okundu.

Daha sonra Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Folklor Ekibinin halk oyunları gösterisi izlendi.

Kale

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Kale ilçesinde de kutlandı.

Program Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kale Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

Abdullah Karaayvaz Spor Salonunda devam eden kutlamalara Kaymakam Murat Güneş, Belediye Başkanı Erkan Hayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, diğer kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı törende öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu, oyun ve gösteriler yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement