19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Ekonomi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

TESK Genel Başkanı Palandöken: "Yüreklerimizdeki bu ateşin soğumasında bize her 19 Mayıs'ta gönüllerimizdeki birlik ve beraberlik gücümüz yardımcı olacaktır"

19.05.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 19 Mayıs'ın acılar içerisinde kutlandığını belirterek, "Bu yıl ülke olarak Soma'da yaşadığımız facia nedeniyle büyük acılarla birlikte 19 Mayıs'ı yaşıyoruz. Yüreklerimizdeki bu ateşin soğumasında bize her 19 Mayıs'ta gönüllerimizdeki birlik ve beraberlik gücümüz yardımcı olacaktır" ifadesini kullandı.

Palandöken, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitleri ve Soma'da yaşamlarını yitiren işçileri rahmet ve şükranla andı.

TESK Başkanı Palandöken, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"19 Mayıs 1919'da Samsun'a atılan adım; aziz milletimizin bağımsızlığından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyeceğini dünyaya duyurduğu ilk önemli adımdır. Bu topraklar, birbirine sarılan, biri olmadan öbürünün de olamayacağını bilen tertemiz ve yürekli insanların ülkesidir. Acıda, kederde, sevinçte bir ve beraber olan insanların memleketidir. Tüm kalbimizle gençlerimizin bu ülkeyi daha da güzel bir yarınlara taşıyacaklarından eminiz. Türk Esnaf ve Sanatkarı adına Yüce Allah'tan, yaşadığımız felaketlerin son bulmasını diler, tüm milletimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement