19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni - Son Dakika
Yerel

19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu şölen kapsamındaki etkinliklere katıldı.

07.07.2013 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinlikleri kapsamında İstanbul'un Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu şölen kapsamındaki etkinliklere katıldı.

Bayburt Belediyesince gerçekleştirilen program çerçevesinde, Bayburt'un tarihi ve turistik değerlerini gezen Develioğlu ve yanındaki misafirler, Türk Dünyası Parkı'nda açılan Bayburt konulu fotoğraf sergisi, tarihi Taşhan'daki el sanatları sergisi, Ulu Cami, Bayburt Memnune Evsen Huzur evi ve Baksı Müzesi'ni ziyaret etti.

Develioğlu, yaptığı açıklamada, kendi memleketinde olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek;  "19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni, Bayburt'umuzun tanıtımı açısından gülen yüzü, tarihi ve turistik değerlerinin dışa açılımı, kaynaşma ve kavuşma, sılayı ziyaret anlamı taşıyan çok önemli bir misyonu üstlenmiştir" dedi.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Kültür Yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi de Develioğlu'na ziyareti sırasında eşlik etti. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement