19 Yaşındaki Volkan 8 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

19 Yaşındaki Volkan 8 Gündür Kayıp

19 Yaşındaki Volkan 8 Gündür Kayıp

Gaziantep’te 8 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 19 yaşındaki Volkan Yıldırım ailesi tarafından her yerde aranıyor.

23.11.2016 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 8 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 19 yaşındaki Volkan Yıldırım ailesi tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Volkan Yıldırım (19) 15 Kasım 2016 tarihinde Şahinbey ilçesi Narlıtepe Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Akşam saatlerinde evine dönmeyen Yıldırım'ın yakınları kendisine ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ile birlikte gencin gidebileceği yerlerde geniş çaplı araştırma yapıldı ancak herhangi bir ize ulaşılamadı.

Ali ve Gül Yıldırım çiftinin 4 çocuğundan biri olan Volkan Yıldırım'ın hayatından şüphe ettiklerini belirten aile, yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyor.

Anne Gül Yıldırım, oğlunun kötü arkadaş kurbanı olmasından endişe duyduğunu belirterek, "Oğlumun son zamanlarda çevresinde olumsuz davranışlara sahip arkadaşları olmaya başladı. 8 gündür ulaşamadığımız oğlumla ilgili aklımıza bin türlü olumsuz şey geliyor. Eğer kendisi veya yanında bulunan kişiler bizi izliyorlarsa ne olur feryadımızı duysunlar ve oğlum evine gelsin artık" şeklinde konuştu.

Baba Ali Yıldırım ise oğlunun kaybolduğu günden beri umudunu yitirmeden her yerde aradığını belirterek, "Ben 8 gündür uyumadan, dinlenmeden her yerde oğlumu arıyorum. Polise de gittim jandarmaya da gittim. En ufak bir haberde kalkıp her yerde arıyorum oğlumu. Günlerdir perişan olduk, ne olur oğlum artık evine dönsün" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 19 Yaşındaki Volkan 8 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement