1907 Fenerbahçe'den Sürpriz Transfer: Untana - Son Dakika
Spor

1907 Fenerbahçe'den Sürpriz Transfer: Untana

MSI 2019 sonrası ormancısı Kirei ve üst koridor oyuncusu Ruin ile yollarını ayıran Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, SK Telecom 1'in üst koridoru Park "Untara" Ui-Jin'i transfer ettiğini açıkladı.

14.05.2019 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 ve 2018 yıllarını SKT1'de geçiren Untara, geçen yıl yaz mevsiminde yaşanan erken elenme sonrası ayrılmıştı. Kış mevsiminde hiçbir takımla anlaşmayan Untara, Ruin'in yerini dolduracak.

Fenerbahçe'den yaılan açıklamada, "Park "Untara" Ui-jin, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde yeni bir çağ açmaya geliyor. Şimdi onun zamanı!" ifadelerini kullandı.

Untara, 2014 yılında Rebels Anarchy ile başladığı profesyonel espor kariyernde sırasıyla EP Carrie, Star Horn Royal ve CJ Entus'ta oynadı. SKT'de gösterdiği başarılı performansla dikkatlari çeken Untara, takımının başarısız sonuçları sonrası yeniden yapılanmaya gitmesiyle yollarını ayırmıştı.

1907 Fenerbahçe\'den Sürpriz Transfer: Untana

Son Dakika Spor 1907 Fenerbahçe'den Sürpriz Transfer: Untana - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • enginn: sonra tv lerde çıkıp para için dilenin 9 7 Yanıtla
  • Cemils : Oylar binaliye 4 10 Yanıtla
  • Mikroskop: Untana mı? Fenerde utanma yokki.şikeci dilenciler.haaa bu gün çiftçiler günü.Fenerin çiftçiler gününü kutlarım.Malum her sene tarlayı sürüyorlar utanmazlar.bunu başkanları diyor.ben demiyorum.Yeni başkan çiftçiliği şimdilik bilmediğinden super ligdeki şu haline yerine bakın.yakında o da öğrenir tarımı.verimi,rekolteni.sanayicilikten tarım sektörüne geçmek tabii kolay değil. 2 10 Yanıtla
  • Timur: Birileri dilenciler yazmış tabi dilenicez biz sizler gibi yetimlerin şehit ailelerinin ve rakiplerin vergisini yiyip devlete stat yaptırtmadık. Kampanyadan alınan her kuruş insanşarın kendi isteğiyle verildi ya sizlerin devlete yaptırttığınız stadınız? He unutmadan bileklik staıp 800lü hatlardan yıllar önce dilenip Fenerbahçenin kazandığının %5ini kazanamadınız diyemi bu kızgınlık 3 7 Yanıtla Helall: Helalll 0 0 Timurhan: Şehit ailelerin hakkını kim yemiş ? Beynin yoksa konuşma birader iftira atmakla kendini haklı çıkaramazsın !! 0 0
  • tokatcı: la amdların işine yarsa 1907 fb vermzdiler 1 3 Yanıtla
  • LoL: Yaramaz transfer. SKT de hiçbir varlık gösteremedi. Gelen tokatladı giden tokatladı 1 2 Yanıtla

Advertisement