1975 Maltaspor'dan Şampiyona Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

1975 Maltaspor'dan Şampiyona Tebrik Ziyareti

1975 Maltaspor\'dan Şampiyona Tebrik Ziyareti

1975 Malta Spor Kulübü Başkanı Tayfun Timur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan'ı ziyaret ettiler.

09.04.2018 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1975 Malta Spor Kulübü Başkanı Tayfun Timur, " Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Bu şampiyonlukta emeği olan herkesi yürekten kutluyoruz. Manisa'nın başında futbolu çok seven bir belediye başkanı var. Cengiz Ergün başkanımız, Manisa'da ayırım yapmaksızın tüm amatör takımlara gerekli desteği veriyor. Allah, kendisinden razı olsun" dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Mevüt Aktan'ı Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde ziyaret eden 1975 Malta Spor Kulübü Başkanı Tayfun Timur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, büyük emeklerle kazanılan şampiyonluk nedeniyle başkan Aktan'ı kutladılar. 1975 Malta Spor Kulübü Başkanı Tayfun Timur yapılan ziyarette, " Şehrimizin güzide kulübü Manisa Büyükşehir Belediyespor'u elde ettiği bu önemli başarı ve şampiyonluk nedeniyle tebrik ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyespor'u bundan sonraki dönemlerde inşallah çok daha iyi yerlerde görürüz. Manisa'mızın başında futbola gönülden bağlı bir büyükşehir belediye başkanı var. Büyükşehir Belediyle Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa'da mücadele veren amatör takımlara gerekli desteği veriyor" ifadelerini kullandı. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan'da yapılan ziyaret nedeniyle 1975 Malta Spor Kulübü Başkanı Tayfun Timur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1975 Maltaspor'dan Şampiyona Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement