1986 Türkiye, Avrupa ve Miss World Güzeli Doğanay: "Geçen Yıllar, Fiziki Güzellikten İllaki Bir Şeyleri Alır" - Son Dakika
Yerel

1986 Türkiye, Avrupa ve Miss World Güzeli Doğanay: "Geçen Yıllar, Fiziki Güzellikten İllaki Bir Şeyleri Alır"

1986 Türkiye, Avrupa ve Miss World güzeli Meltem Doğanay, "Geçen yıllar, fiziki güzellikten illaki bir şeyleri alır" dedi.

28.08.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1986 Türkiye, Avrupa ve Miss World güzeli Meltem Doğanay, "Geçen yıllar, fiziki güzellikten illaki bir şeyleri alır" dedi.

Doğanay, çocukları Melikesu, Mert ve Bengüsu ile birlikte Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla geldiği Akçakoca'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçakoca'ya 1999 yılında 3 yıl önce kaybettiği eşiyle geldiğini hatırlatarak, o zaman burada eşiyle birlikte çok farklı güzellikler keşfettiklerini belirtti.

Akçakoca'nın harika bir turistik yer olduğunu vurgulayan Doğanay, buranın gelecekte çok önemli tatil merkezlerinden biri olacağına dikkati çekerek, yatırımcıların Akçakoca'ya yöneleceğini düşündüğünü kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu bölgeyi keşfetmesi gerektiğine işaret eden Doğanay, "Akçakoca, Hollanda'nın Lahey bölgesinin özelliklerine sahip bir yer. Akdeniz bölgesinin cazibesi kalmadı. Akçakoca, turizm yatırımları noktasında karlı bir yer. Bu nedenle ben buraya yatırım yapmayı düşünüyorum" dedi.

Mankenlik mesleğinin kendisine ticari yaşamında destek verdiğini ifade eden Doğanay, Bodrum ve Kızılcahamam'da turizm işletmelerinin olduğunu, ayrıca inşaat sektörüyle de ilgilendiğini bildirdi.

Doğanay, objektiflerden kaçmadan rahat bir şekilde denize girebildiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben kendime güveniyorum. Geçen yıllar, fiziki güzellikten illaki bir şeyleri alır. Fakat, benim bunun yanında 3 çocuğum var. Annelik gibi bir duygum ve manevi güzelliklerim var" diye konuştu.

Gelecekteki projelerinden de bahseden Doğanay, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Zerafet Okulu'ndan mezun olmasından dolayı, Zerafet ve Leydilik Okulu açmak istediğini belirterek, ayrıca televizyonda da kısa metraj dizi oyunculuğu yapmak istediğini kaydetti.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1986 Türkiye, Avrupa ve Miss World Güzeli Doğanay: 'Geçen Yıllar, Fiziki Güzellikten İllaki Bir Şeyleri Alır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement