1a Milli Kadın Voleybol Takımı, Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

1a Milli Kadın Voleybol Takımı, Basınla Bir Araya Geldi

Voleybol FEDERASYONU BAŞKANI KARABIYIK.

21.07.2012 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol FEDERASYONU BAŞKANI KARABIYIK: "GRUPTAN ÇIKMAK VE İLK DÖRT TAKIM ARASINDA YER ALMAK İSTİYORUZ"

Tarihinde ilk kez olimpiyatlara katılma başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın da hazır bulunduğu ve Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmaya, milli voleybolcular tam takım halinde katıldı.

Toplu halde takım fotoğrafı çektiren ve gazetecilerle sohbet eden "Filenin Sultanları", daha sonra Londra Olimpiyatları hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, DHA'ya yaptığı açıklamada zorlu bir gruba düştüklerini belirterek, "Performansımızı tam olarak sahaya yansıtmak istiyoruz. Hazırlık safhasını en üst düzeyde müsabakalar oynayarak ve antrenmanlar yaparak geçirdik. Taktik ve teknik anlamda olduğu kadar psikolojik anlamda da güçlü olmamız gerekiyor. Adım adım ilerleyeceğiz, ilk hedefimiz çeyrek finale yükselmek. Dördüncü de olsak, ikinci de olsak birinci de olsak fark etmiyor. En önemli aşama gruptan çıkmak ve ilk dört takım arasında yer almak. Televizyon başındaki izleyiciler de dualarını eksik etmesin. Onları pozitif elektriğ-i mutlaka pek çok şeyi değiştirecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1a Milli Kadın Voleybol Takımı, Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement