1password 7.2 Mac'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak - Son Dakika
Teknoloji

1password 7.2 Mac'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak

1password 7.2 Mac\'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak

1Password artık Mac'lerde otomatik olarak şifreleri göndermiyor 1Password Mac'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak.

14.10.2018 03:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1Password artık Mac'lerde otomatik olarak şifreleri göndermiyor

1Password Mac'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak. 1Password 7.2 MacOS Mojave'nin karanlık modunda oldukça güzel görünüyor.

1Password, MacOS'un yeni işletim sistemi MacOS Mojave'nin karanlık moduna ayak uydurmak için uygulamanın yeni güncellemesini yayımladı. Şifre Yöneticisi daha önce doldurulmuş şifreleri artık otomatik olarak göndermeyecek. Sizin Giriş Ekranında butona basmanızı bekleyecek.

1Password 7.2'de, şifrelerinizi Safari'ye göndermek için giriş tuşuna basmanız gerekecek. Bu tamamen güvenlik için yapılmış bir gelişmedir.

1Passowrd kullanıcı bilgilerini örneğin yanlış bir siteye giriş alanında farkında olmadan göndermenizin önüne geçmek istiyor. AutoSubmit Özelliği bu nedenle devre dışı bırakılmış durumda.

Mojave'nin işlevselliği de bu karar da önemli rol oynadı. Apple ekibi, Michael Fey'nin 1Password blogunda yazısında;

"1Password'in autosubmit gerçekleştirdiği mekanizma, MacOS Mojave'de artık desteklenmiyor.  Daha güvenli bir ortama doğru bir adım daha, klavyede 'Return' tuşunu sanal olarak yazabilen uygulamalar önemli ölçüde kısıtlandı." diye yazdı.

Kullanıcı deneyimindeki değişikliklere ek olarak Password1 Apple tarafından onaylı, herhangi bir kötü amaçlı yazılım içermediğini de bildirdi.

1Password 7 satın almış veya abone kullanıcılar ücretsiz olarak 1Password 7.2'ye güncelleyebilir.

Download 1Password for Mac

1Password

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji 1password 7.2 Mac'lerde Otomatik Şifre ile Giriş Yapmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement