2 çocuğu da 6'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla - Son Dakika
Güncel

2 çocuğu da 6'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla

Rize'de, oğlunun ardından 4 yıl sonra kızı da balkondan düşüp hayatını kaybeden baba, olayda eşinin ihmali olduğu iddialarını kabul etmeyerek, "Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla." dedi.

15.11.2019 10:23  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, oğlunun ardından, 4 yıl sonra kızı Fatma Nur'u (4) da yüksekten düşme sonucu kaybeden Medet Havuz, olayda eşinin ihmali olduğu iddialarını reddetti. Havuz, "Kendimden şüphe ederim, eşimden etmem. Kesinlikle annesinin atmış olabileceği düşüncesini katılmıyorum. Çocuğum son dönemde çok hareketliydi, yerinde duramıyordu. Kendi düşmüştür" dedi.

Camiönü Mahallesi Menderes Bulvarı'ndaki 6 katlı bir binanın en üst katında oturan Emine- Medet Havuz çiftinin kızları Fatma Nur, Salı günü bilinmeyen nedenle pencereden düştü. Fatma Nur ağır yaralanırken, çevre sakinleri sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Nur Havuz, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

2015 yılında, Fatma Nur 6 aylıkken, 4 yaşında olan ağabeyi Harun Havuz'un da aynı evin penceresinden düşerek, hayatını kaybettiği ve anne Emine Havuz'un psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Kızın düştüğü sırada evde bulunan anne Emine Havuz, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

2 çocuğu da 6'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla

KOMŞU ŞUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ailenin komşusu Kadriye Tüfekçi, her iki olay sırasında evde bulunan Emine Havuz hakkında çocuklarının ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

'KENDİMDEM ŞÜPHE EDERİM, EŞİMDEN ETMEM'

Aynı kaderi yaşayan kardeşlerin babası Medet Havuz, DHA'ya konuştu. Eşinin kızıyla yakından ilgilendiğini anlatan Havuz, "Eşim, kızımla çok yakından ilgileniyordu. Her şeyine koşuyordu. Ben ona bir bağırsam, eşim hemen beni azarlardı. Eşimden asla küçük bir şüphem bile yok. Kendimden şüphe ederim, ondan şüphe etmem. Çocuğu ile çok ilgilidir. Sever, parka götürür, oynar. Benim eşim, çocuğu için canını verir. Ben kendimden şüphe ederim, ondan şüphe etmem" dedi.Oğlunun daha önce yüksekten düşmesi nedeniyle balkon kapılarını sürekli kilitli ve kapalı tuttuğunu anlatan Havuz, "İlk çocuğun düştüğü gün de ben işteydim. Bu olaydan sonra ben balkonları sürekli kapalı tutarım. Bu olayda da kesinlikle balkondan düşme ihtimali yok, pencereden düştü. Balkon kapısını o sabah ben kendim kapattım. Çocuğumun acısı olduğundan dolayı, her sabah kalkıyorum balkon kapısını kontrol ediyorum. Polisler geldi, gösterdim. Balkon kilitli. İlk çocuk düştükten sonra alt katlara taşınmak için imkanım olmadı. Bir sene ev aradım, imkanım olmadığından dolayı taşınamadık" diye konuştu.

2 çocuğu da 6'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla

'ÇOCUĞUM ÇOK HAREKETLİYDİ, YERİNDE DURAMIYORDU'

Eşinin psikolojik ilaçlar kullandığını ifade eden Medet Havuz, "Eşim o gün evde yalnızdı. Bana 'camı ve halıları sildim. Sonra çocuğu bulamadım. Sonrasını da hatırlamıyorum' dedi. Eşim acısından ne yaptığını bilmiyor. Psikolojik ilaçlar kullanıyor ama herkes artık psikolojik ilaç kullanıyor. Eşim bu ilaçları evlendiğinden beri kullanıyor. Bunlar sinir krizi ilaçları. Eşimin acısı çok büyük. Ne derseniz ağlıyor. İçi kan ağlıyor. Onun da benim de içim yandı. Kesinlikle annenin atmış olabileceği düşüncesini katılmıyorum. Çocuklarına karşı benden daha duyarlı. Bu konuda en ufak bir tereddüdüm yok. Son dönemde çok hareketliydi, yerinde duramıyordu. Çocuğum kendi düşmüştür" ifadelerini kullandı.

2 çocuğu da 6\'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 çocuğu da 6'ıncı kattan düşerek ölen baba: Annesi atmamıştır, kendimden şüphe ederim ondan asla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • xyz: 1.çocuktan sonra önlem alabilirlerdi ikisi de suçlu 21 0 Yanıtla
  • a.drn: yalan söylüyorlar,anne baba gözaltına alınıp sorgulanmalı acilen.... 17 3 Yanıtla
  • Fatih: Ilk cocuk 6 aylikken nasil dusuyor pencereden daha yeni emeklemeye baslayan cocuk 4 9 Yanıtla Rizeli: İyi oku 12 0 türk: cocukların ikisi de 4 yaşındayken düşmüş 9 0
  • Hataylı: Öncelikle Rabbim aileye sabır versin, dünyada bir insanın çekeceği en büyük acıyı çekiyorlar, evlat acısını, hem de iki kez. Buraya kadar olan yorumum ailenin durumu için. E be güzel kardeşim, insana sorarlar. Dört yıl önce ilk çocuk düştükten sonra hadi evi degistirmedin. Aynı olay tekrar olabilir diye evde niye bir önlem almadın. Mesela pencere ve balkona demir korkuluk yaptırabilirdin. Şimdi diyeceksin durumum yok diye. Hiç bir şey insandan değerli değildir, hele de evladından. Tamamen ailenin ihmali. Ha bir de anne sinir hastası imiş. Nereden bilelim bir anlık krizle çocuğu tutup pencereden atmadığını. Komşulardan sorulmalı, olayın her yönü iyice araştırılmalı. 10 0 Yanıtla
  • OKU OKU OKU: ya bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı. Mutlaka cezalandırılmalı. 2 7 Yanıtla
  • Vatandaş: Anne babanın sorguya alınması mantıklı bir karar olur .normal bir durum değil bence 8 0 Yanıtla
  • abc: babada hiç üzüntü yok duygusuz gibi 5 2 Yanıtla
  • hakan: BU İNSAN KILIKLILARI DA EVLENDİRİP, ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞTIRMAK NE KADAR DOĞRU ACABA ? 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İşten çıkartılan kadın işe iade davasını kazandı
    13:34 İşten çıkartılan kadın işe iade davasını kazandı

    İzmir'de argo ve küfürlü ifadeler kullanmasından duyduğu rahatsızlık nedeniyle uyardığı erkek mesai arkadaşına argo söylemlerinin devam etmesi üzerine küfrettiği gerekçesiyle işten çıkartılan kadın, işe iade davasını kazandı. İş Mahkemesi, kadının sürekli küfürlü ve argo konuşmalara maruz kalması, uyarı ve şikayetlerin sonuçsuz kalması ve feshin ölçüsüz bulunması nedeniyle işe iade talebini kabul etti.

  • Marmaris'te İnşaat Kazasında 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltına Alındı
    13:34 Marmaris'te İnşaat Kazasında 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltına Alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi ise yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisi ve diğer iki kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor
    13:32 Rizeli Çay Üreticileri, Açıklanacak Fiyatın 20 Liradan Az Olmamasını İstiyor

    Rize başta olmak üzere Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde yaş çay üreticileri, hükümetin açıklayacağı fiyatın en az 25 lira olmasını talep ediyor. Üreticiler, özel sektörün kendilerini mağdur ettiğini ve devletin desteklerini halka vermesi gerektiğini belirtiyor.

  • Siemens, Liderlik Kadrosunu Uzatıyor
    13:31 Siemens, Liderlik Kadrosunu Uzatıyor

    Siemens Denetim Kurulu, Başkan ve CEO Roland Busch'un sözleşmesini 2025'e kadar uzatma kararı aldı. Ayrıca, Yönetim Kurulu üyesi Cedrik Neike'nin görev süresi de 2025'e kadar uzatılacak.

  • TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da
    13:31 TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. ve 35. hafta müsabakalarının programlarını açıkladı. Buna göre 34. haftadaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi ligin son 3 haftasında birbirini ilgilendiren maçlar ise aynı gün ve saatlerde oynatılacak. Trendyol Süper Lig 34. ve 35. hafta programları da açıklandı.

  • Karabük'te Hububat ve Sebze Tarımı
    13:28 Karabük'te Hububat ve Sebze Tarımı

    Karabük'te tarım faaliyetleri kapsamında 195 bin dekar alana hububat, 65 bin dekar alana yem bitkisi ekimi gerçekleştirildi. Ayrıca, Araç, Soğanlı ve Eskipazar çayları boyunca oluşan vadi tabanlarında sebze tarımı da yapılmaktadır. Karabük'te toplamda 370 bin dekar alanda tarım yapılmakta olup, ayrıca silajlık mısır ve çeltik ekimi de yapılmaktadır.

  • Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem
    13:26 Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem

    Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, H.T., A.T. ve O.T. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    13:26 Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde Aylin Karaca kavşağında meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü, kendi imkanlarıyla Menteşe Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan sürücünün durumu iyi.

  • Çin Büyükelçisi, ÇOMÜ Rektörünü ziyaret etti
    13:26 Çin Büyükelçisi, ÇOMÜ Rektörünü ziyaret etti

    Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin ve beraberindeki heyet, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette ortak projeler, değişim programları, Ar-Ge çalışmaları ve Çin dili ve kültürüne ilişkin çalışmalar ele alındı.


Advertisement