2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı

Van'da maskeli 2 kişi zorla girdiği evdeki 2 çocuğu dolaba kilitleyip annelerine işkence yaptı. Evdeki 85 bin lirayı alıp kaçan maskeli soyguncular yakalandı. Şahısların aile ile akraba oldukları ortaya çıktı.

18.09.2020 13:45  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'nde, 2 çocuğu giysi dolabına kilitleyip, anneye 1 saat işkence yaptıktan sonra 85 bin lirayı alıp kaçan maskeli 2 soyguncu yakalandı. Ailenin akrabaları olduğu ortaya çıkan soygunculardan biri tutuklandı, diğeri adli kontolle serbest bırakıldı.

MASKEYLE EVE GİRİP ÇOCUKLARI DOLABA KİTLEDİLER

Olay, 11 Eylül günü, Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'nde yaşayan Emrah-Bahar Ödül çiftinin tek katlı toprak damlı evinde meydana geldi. Eve giren maskeli 2 kişi, 2 çocuğuyla evde olan Bahar Ödül'ün ağzını bir örtüyle kapatarak, etkisiz hale getirdi. Ağlayan 9 yaşındaki Gökhan ile 2.5 yaşındaki kardesi Sedef'i de elbise dolabına kilitledi.

2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı

ANNEYİ DARBEDİP 85 BİN TL'SİNİ ÇALDILAR

2 şüpheli evde yaptıkları aramada para bulamayınca Bahar Ödül'ü darbetti. Ödül, yaklaşık 1 saat gördüğü işkence sonunda evde olan 85 bin liranın yerini söyledi. Maskeli soyguncular, salondaki kanepenin altında olan, genç kadının eşinin bir gün önce ev almak için sattığı aracının parası olan 85 bin lirayı alıp, kaçtı. Kolu kırılan ve vücudunda morluklar oluşan anne Ödül, polisi arayarak, yardım istedi.

2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı

YAKALANAN 2 ŞÜPHELİ AKRABA ÇIKTI

Bahar Ödül, hastaneye kaldırılarak tedavi edilirken Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmlar sonunda şüphelilerin ailenin akrabaları olan E.Ö. ve F.Ö., olduğunu belirledi.Polis ekipleri, 2 şüpheliyi, Muradiye ilçesinde kaldıkları evde yakaladı.Gözaltına alınan şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. F.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.Ö. 'nitelikli yağma' suçundan tutuklandı.

2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 2 çocuğu dolaba kilitleyip anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • asil: bırkacgun onccede bu haber yayınlandı ben aynen yorumumda bunu yazdın bunu yapanlar senın akrabandan baska kımse degıl ıcınde ara demıstım dedıgım cıktı ınsallah cok agır ceza alırlar ablamızın agrıları bırazcık olsun dıner ama sakın davanızdan vazgecmeyın sımdı akrabalar devreye gırer sızı caydırmaya calısırlar allah rızası ıcın davanızdan vazgecmeyın 53 1 Yanıtla
  • Sahin: Olmaz olsun Boyle akrabalik. Tabi duymuslar paralari birikimleri var ama genede hiç bir akrabaya güvenmemek lazim aralarında böyle kanı bozuk akbabalar çıkabiliyor:) 40 2 Yanıtla
  • Hakan: Adli kontrolle serbest kalmis ceza yok zaten ohh 36 3 Yanıtla
  • misafir : konuta gir... kadına işkence et... çocukları dolaba kitle... haneye tecavüz var... silahlı gasp var.. şiddet var... sonra adli kontrol şartı ile serbest... bu kararı veren hakim ve savcıların eşine cocuklarını aynını yapsalar gün yüzü görmezdi bunlar... sizin adalet anlayışınıza tüküreyim... 33 0 Yanıtla
  • Nb: Bütün akrabalarımı eskiciye verip yerine leğen alaşım var daha çok işe yarar 19 0 Yanıtla
  • . : Bu dünya'da en çok akrabadan korkun. 13 0 Yanıtla
  • demi: çalış madan kazan mak şimdiki genç ler tem bel 12 0 Yanıtla
  • Ünal Kramanın Beni ®: SOYGUNDA VE İŞKENCEDE İKİ KİŞİ DİYOR AMA BİRİSİ BIRAKILMIŞ. OLMAZ ÖYLE SAÇMA ŞEY. YA HABERDE BİR YANLIŞLIK VAR YADA .... 8 0 Yanıtla
  • Doğrucu : Adam eve girip haneye tecavüz var darp var hırsızlık var adalet yok ne yazık nereye gidiyoruz arkadaş 3 0 Yanıtla
  • Rego: Kürt mu akraba acaba 0 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement