2 Çocukları da Sobadan Ölen Çiftin Bebek Sevinci - Son Dakika
Güncel

2 Çocukları da Sobadan Ölen Çiftin Bebek Sevinci

2 Çocukları da Sobadan Ölen Çiftin Bebek Sevinci

Denizli'de 2 yıl önce 2 çocuklarını da soba zehirlenmesi sonucu yitiren Aysun- Atakan Maviş çifti, dün gece Denizli Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen 'Rumeysa' adını verdikleri kızlarıyla yeniden yaşama bağlandı.

01.01.2012 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 2 yıl önce 2 çocuklarını da soba zehirlenmesi sonucu yitiren Aysun- Atakan Maviş çifti, dün gece Denizli Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen 'Rumeysa' adını verdikleri kızlarıyla yeniden yaşama bağlandı. Anne Aysun Maviş, "Kızımızla geçmişin acılarını unutup, geleceğe güvenli ve huzurlu bir şekilde bakmak istiyoruz" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği'nde normal doğum sonucu 2 kilo 860 gram ağırlığında dünyaya gelen kız bebek, Denizli'nin yeni yıldaki ilk bebeği oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hatice Gürsoy, bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

2 ÇOCUKLARI DA, 2 YIL ÖNCE SOBADAN ÖLMÜŞ

Bebeğin babası tekstil işçisi Atakan Maviş (36), yeni yılın kendilerine uğurlu geldiğini söyledi. Anne Aysun Maviş (35) ise şunları anlattı:

"Osman (6) ve Beyza (4) adındaki iki çocuğum 2 yıl önce soba zehirlenmesi sonucu öldü. Onları çok seviyordum ama Allah bizden daha çok seviyormuş, yanına aldı. Çok üzüldük. Yeni bir çocuk yapıp onların acısını unutmayı düşündük. Allah'a şükür Rumeysa'm dünyaya geldi. Ablasının ve ağabeyinin acısını o unutturacak. Bizler yeni yılda dünyaya gelen kızımızla geçmişin acılarını unutup, geleceğe de güvenli ve huzurlu bir şekilde bakmak istiyoruz." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Çocukları da Sobadan Ölen Çiftin Bebek Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement