2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ CARVALHAL.

12.01.2012 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ CARVALHAL: "ÖNEMLİ OLAN KAZANIP TURU GEÇMEKTİ"

FERNANDES: "BELKİ İYİ OYNAMADIK; AMA BİZİM İÇİN ÖNEMİL OLAN TURU GEÇMEKTİ"

Gaziantep BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SÜRAL: "KAYBETTİK AMA SAHADA FUTBolu GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞTIK"

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur elemelerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2 - 1 yenerek bir üst tura çıkan Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, "Önemli olan kazanıp turu geçmekti ve bu hedefimizi gerçekleştirdik" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Carvalhal, şunları söyledi;

"Maça çıkmadan önceki amacımız eleme usulü olan bu karşılaşmayı kazanıp turu geçmekti. Maçın dönüm noktası 2. dakikada attığımız goldü. Bu golden sonra oyuncularımızın üzerinde bir rahatlama olduğunu gördüm. Bu yüzden biraz sıkıntı çektik. İkinci yarıda biraz risk alarak bunu düzeltmeye çalıştık ve golü atıp rahatladık. Önemli olan kazanıp turu geçmekti ve bu hedefimizi gerçekleştirmiş durumdayız. Ayrıca bugün burada bize inanılmaz destek veren bayan taraftarlarımıza ve çocuklara çok teşekkür ediyoruz. Bu galibiyette onların da büyük payı var."

Maçın 2. dakikasında buldukları golü maçın dönüm noktası olarak nitelendiren teknik adam, "İlk dakikalarda bulduğumuz golle maç başka bir seyire girdi. Takımda ters bir rahatlama oldu. Ancak pragmatik olmak gerekiyor. Hedefimiz turu geçmekti; bunu da başardık" diye konuştu.

Portekizli çalıştırıcı, sahaya as kadroyla çıkmasıyla ilgili olarak da, "Bütün maçlar benim için ciddiyet taşıyan maçlardır. Ben hiçbir genç oyuncuyu genç olduğu için oyuna almam. Bütün oyuncular, çalışır. Eğer iyi çalışırlarsa bunun karşılığını alırlar. Hangi futbolcuya ihtiyacımız varsa hangi futbolcu hak ediyorsa onu oynatırız" şeklinde konuştu.

Quaresma'nın sağlık durumu ve Almeida ile Simao'nun da form durumuyla ilgili olarak da Carvalhal, "Ben hiçbir zaman kişiselleştirme yapmak istemiyorum. Quaresma'yla sağlık kurulu ilgileniyor. Bu konuda ben yorum yapamam. Sağlık kuruluna sormanız gerekiyor" dedi.

Portekizli oyuncu Manuel Fernandes ise, "Rakip kaliteli bir takım. Topa sahip olmaya çalıştılar. ilk yarısı zor geçti. ikinci yarı golü atmayı başardık. Belki iyi oynamadık; ama bizim için önemil olan turu geçmekti" dedi.

Sahada oynadığı bölgeyle ilgili bir soru üzerine Fernandes, "Ben 10 numara değilim. Benim oynadığım pozisyon orası değil. Takımımızın genel olarak 10 numaraya ihtiyaç yok. Bazen sıkışan maçlarda oyunu açmak için bir oyuncuya ihtiyaç varmış gibi görünebilir. Ama dediğim gibi genel anlamda bir 10 numaraya ihtiyacımız yok" ifadelerini kullandı.

Veli Kavlak da, "Kazandığımız için çok mutluyuz. İyi futbol oynamadığımızı da biliyoruz. Önemli olan turu geçmekti; bunu da başardık" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, "Kaybettik ama sahada futbolu güzelleştirmek için uğraştık. Beşiktaş'ı da galibiyetlerinden ötürü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement