Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu

Zonguldak'ta geçtiğimiz gün kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan lise öğrencisi kız, dere kenarında ölü bulundu.

20.11.2018 16:44  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Devrek Irmağının kenarında genç kız cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucunda cesedin, 16 yaşındaki lise öğrencisi Sedanur Özmekik'e ait olduğu belirlendi.

Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu

CESEDİ GÖRÜP POLİSİ ARADILAR

Devrek deresi kenarında hareketsiz halde yatan genç kızı görenler polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi, Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla dere kenarına indi. Sağlık ekibi yaptığı kontrolde kızın öldüğünü belirledi. Genç kızın cansız bedeni, incelemenin ardından sedyeye konularak halatla yukarı çekildi, sonra Devrek Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu

CESET KAYIP SEDANUR'A AİT ÇIKTI

Polisin olayla ilgili yaptığı çalışmada, cesedin, Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Sedanur Özmekik'e ait olduğu tespit edildi. Ailesinin Sedanur'dan dün akşamdan beri haber alamadığı ve polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı, Sedanur Özmekik'in intihar mı ettiği, düştüğü mü, yoksa cinayete mi kurban gittiği yönünde soruşturma başlattı. Sedanur'un kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi.

Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp Lise Öğrencisi Kızın Cesedi Dere Kenarında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • RAMAZAN: BÜYÜK LİDER ATATÜRKÜN İNANILMAZ KAHRAMANLIKLA KURDUĞU ÜLKEYİ DİNCİLER 16 YILDA BİTİRDİLER NE HALE GETİRDİLER ÜLKE ADETA MEZARLIĞA DÖNDÜ 24 31 Yanıtla
  • osman abi: üzuldum yaaa... allah rahmet eylesin... 36 1 Yanıtla
  • 600 vekil hele bi bakın: meclisteki tüm partiler eğer can alanın canı alınır diye kanun çıkarmadığınız sürece bu tür olayların önüne geçemezsiniz. suç işleyenler düzgün vatandaştanda cesur devlettende daha güçlü gibi davranıyor. denetimli serbestlik ne lan biriniz çıkında açıklayın şu gereksinimden dolayı denetimli serbestliğe ihtiyaç var deyinde bilelim. adamı denetimli saliyosunuz cinayet işliyor cezaevine geri dönüyor.yok oğlum böyle bi adalet olmaz. 23 1 Yanıtla Diyarlı : Haklısın acı çekmeyen acının ne olduğunu bilmez 7 0 nn: Dosdoğru söylemişsiniz . Cinayete idam olmadan bu cinayetler bitmez.Bir katil asla hapiste yatarak düzelmez. Katilden ne topluma ne devlete ne de insanlığa bir fayda olmaz. Can almak dünyanın en büyük suçudur. Katilin canı alınmadan hak yerini bulmaz. Keşke kısas olsa. Kısas olmadıktan sonra hepimiz zulüm altındayız demektir. 5 1
  • KUZEYİN UŞAĞI: Rabbim rahmet eylesin. kendi mi yoksa birileri mi bu çocuğa kıydı. 18 0 Yanıtla
  • Nur: Dedı kodu yapmayın bırınızde rahmet eylesin edın ya Bu Arada ALLAH rahmet eylesın 11 3 Yanıtla
  • Afife: Bu ülke nereye gidiyor 11 1 Yanıtla
  • aşk klk: Kefere ramazan biz bu ülkenin 16 yıl önce sini de biliyoruz.bu milletin neler çektiğini senin gibi kefereler bilmez. 3 8 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Alın yazısı kader, kimse Yüce Yaradan Bukadar vade kılmış demiyor akıllara gelmiyor çün ki ; yaradan Azrail E.S merak etme ben herşeye bir sebep kılacağım sen kimsenin aklına gelmeyeceksin diye buyurmuştur. Allah Rahmet etsin. 7 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de İki Araç Çarpıştı: İki Sürücü Yaralandı
    10:33 Denizli'de İki Araç Çarpıştı: İki Sürücü Yaralandı

    Denizli'nin Buldan ilçesinde, aynı yönde ilerleyen iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki sürücü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücüler, hastanelere sevk edildi. Sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı
    10:32 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı

    Besni ilçesinin Köseceli Beldesi Tetirli Mahallesinde meydana gelen kazada, Seydi D. idaresindeki hafif ticari araç ile Asil Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Seydi D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Denizli'de 17 suçtan aranan şahıs yakalandı
    10:31 Denizli'de 17 suçtan aranan şahıs yakalandı

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bekçi ekipleri, İncilipınar Mahallesi'nde durumundan şüphelendikleri bir şahsa kimlik kontrolü yapmak istedi. Şahıs kaçmaya başladı ancak ekipler tarafından yakalandı. Yapılan kontrollerde şahsın 17 suçtan arandığı ve 48 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şahıs cezaevine teslim edildi.

  • Küçükçekmece'de Fabrikadan Yangın Paniği: 1 İşçi Yaralandı
    10:26 Küçükçekmece'de Fabrikadan Yangın Paniği: 1 İşçi Yaralandı

    Küçükçekmece'de bulunan bir halı fabrikasında çıkan yangında bir işçinin yaralandığı öğrenildi. Fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden 1'i Tutuklandı
    10:26 Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Kişiden 1'i Tutuklandı

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ele geçirilerek gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 10 gram uyuşturucu, 7 adet sentetik hap, 2 adet hassas terazi, 12 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 27 adet 9 mm tabanca fişeği ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Diğer 4 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

  • Doktor Trafik Kazasında Yaralılara Müdahale Etti
    10:26 Doktor Trafik Kazasında Yaralılara Müdahale Etti

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında doktorun otomobiline çarpan motosiklettekilere, doktor olay yerinde müdahale etti. İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı ve doktor Selahaddin Can'ın otomobiline çarpan motosikletin sürücüsü ve yolcusu yaralandı. Dr. Can, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak sağlık görevlilerine bilgi verdi.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı
    10:25 Tekirdağ'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 6 Gözaltı

    Tekirdağ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Yapılan aramalarda toplamda 5 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı, bin 3 adet sentetik hap, 58 adet uyuşturucu hap, 12 gram bonzai, 1 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 50 adet tabanca fişeği ve 14 adet av tüfeği fişeği bulundu. Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

  • Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi aranan şahıs yakalandı
    10:25 Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan aranan şahıs, jandarma operasyonu ile yakalandı. İ.Ç. isimli şahsın 6 yıl 3 ay hapis cezası ile arandığı belirlendi. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement