2- Istanbul'da Demokrasi Nöbeti Etkinliklerle Sürdü - Son Dakika
Güncel

2- Istanbul'da Demokrasi Nöbeti Etkinliklerle Sürdü

Haber-Kamera İstanbul DHA15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İstanbullu vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

17.07.2017 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera İstanbul DHA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İstanbullu vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor. Esenler, Zeytinburnu, Bağcılar ve Küçükçekmece'de de etkinlikler çerçevesinde alana gelen vatandaşlar kurulan platformdaki programları seyretti. Etkinliklerle birlikte Demokrasi Nöbetlerini tutmaya devam eden vatandaşlar ellerindeki Türk Bayraklarını sallyarak şarkı ve türkülere eşlik etti. Demokrasi Nöbetlerileri gece boyunca Kuran-ı Kerim okunması, dualar edilmesi ile devam etti. Bazı programlarda 15 Temmuz gecesi yaşananlarla ile ilgili videolar gösterildi.

ZALİME KARŞI MAZLUMUN GALİBİYETİDİR BU

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbetine katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın bir konuşma yaptı. Aydın konuşmasında şunları söyledi. İlk defa dünya tarihinde silaha karşı silahsız olanlar halk ve seçilmiş lider yola çıktı, Yine askerlerimizin sağlam olanları, hain olmayanları, emniyet teşkilatındaki temiz vatanperver olan bürokratlarımızla, kardeşlerimizle beraber bir tarih yazıldı. Dünyada ilktir. Zalime karşı mazlumun galibiyetidir bu. 15 Temmuz'dan sonra artık dünyayı yöneten güçler, dünyayı kendi istek ve arzuları gibi şekillendirmek isteyen ülkeler ve halen Türkiye ile üstü örtülü bir şekilde taşeronları kullanarak savaş halinde olan ülkeler gördüler ve bildiler. ve görecekler ve bilecekler. 15 Temmuz onların dünyadaki zulüm düzenlerinin yıkılışının ayak sesi olmuştur. Allahın izniyle

BİR DAHA RABBİM BU ÜLKEYE 15 TEMMUZLARI YAŞATMASIN

Bağcılar'daki Demokrasi Nöbetine katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da burada yaptığı konuşmada, Bir daha rabbim bu ülkeye 15 Temmuzları yaşatmasın diye gelecek nesillerimize aynen Malazgirt'te, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşları'nda olduğu gibi, 15 Temmuz'u da gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmanın heyecanını yaşıyoruz ve yaşayacağız. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Bunu bir takım farklı art niyetlerle, farklı noktaya çekenlere de asla ve asla fırsat vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

2- Istanbul\'da Demokrasi Nöbeti Etkinliklerle Sürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2- Istanbul'da Demokrasi Nöbeti Etkinliklerle Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement