2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Linçten Kaçarak Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Linçten Kaçarak Kurtuldu

2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Linçten Kaçarak Kurtuldu

ADANA'da ara sokaktan çıkan otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki Hasan Dağ ile aynı yaştaki Emre Yıldız öldü.

26.11.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da ara sokaktan çıkan otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki Hasan Dağ ile aynı yaştaki Emre Yıldız öldü. Öfkeli kalabalık linç girişiminde bulununca sürücü kaçtı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 01 CZE 55 plakalı otomobil, ara sokaktan caddeye çıkarken, Hasan Dağ yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Motosiklet hurdaya dönerken Dağ ile arkasındaki Emre Yıldız olay yerinde öldü.

Kazayı görenler, araçtan indirdikleri sürücüyü tartakladı. Öfkeli kalabalığın linç etmek istediği sürücü olay yerinden kaçtı. Polisin geniş güvenlik önlemi altında yapılan incelemenin ardından Hasan Dağ ile Emre Yıldız'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Linçten Kaçarak Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement