2 kişinin yaralandığı kazada sürücü kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

2 kişinin yaralandığı kazada sürücü kaçtı

2 kişinin yaralandığı kazada sürücü kaçtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

17.11.2019 15:31  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazanın ardından sürücülerden biri kaçtı.

Kaza, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Demokrasi Bulvarı'na çıkmakta olan Havva Yıldız'ın kullandığı 07 LSH 40 plakalı otomobil ile bulvardan Çevreyolu istikametine seyir eden 07 AIM 681 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına dönerken, 07 AIM 681 plakalı otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan kazada, otomobil sürücüsü Havva Yıldız ve araçtaki Beste Kafalı yaralandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi kurtarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 2 kişinin yaralandığı kazada sürücü kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı
    12:34 Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar
    12:34 Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar

    Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir erkek şahıs, 5. kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından AVM'de girişler bir süreliğine durduruldu ve polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu
    12:29 Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu

    Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Trafik polisi, dolmuşun geri geri gitmesini fark ederek arkadan gelen araçların kazaya karışmasını önledi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Fenalaşan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu
    12:28 Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri, ruhsatsız bir iş yerine düzenledikleri operasyonda yüzlerce paket sigara ve sigara yapımında kullanılan tütün mamullerini ele geçirdi. Operasyonda, 9 kilo 250 gram paketlenmiş tütün, binlerce adet makaron, nargile tütünü, sigara likidi, puro ve sigara doldurma aparatları bulundu. İş yeri mühürlendi ve işletme sahibi hakkında adli işlemler başlatıldı.

  • Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı
    12:27 Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı

    Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanması amacıyla operasyon düzenledi. Operasyonda, hırsızlık, mala zarar verme, uyuşturucu madde kullanımı ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından aranan 2 şüpheli tutuklandı.


Advertisement