2 kıta, 7 şehir, tek sergi... - Son Dakika
Güncel

2 kıta, 7 şehir, tek sergi...

2 kıta, 7 şehir, tek sergi...

Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık, fotoğrafın iki ustası; Merih Akoğul ve İhya Bozkurt'un dünyanın iki ayrı coğrafyasından çektikleri fotoğrafları biraraya getirdi.

04.10.2016 10:20  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Fotoğrafın iki ustası Galeri Işık'ta buluşuyor

Akoğul'un 'Montreal'de Bir Mevsim' ve Bozkurt'un 'Bir Yalnız Ada: Küba' çalışmaları, 29 Ekim'e kadar FMV Galeri Işık'ta izlenebilir.

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Merih Akoğul ve dünyanın çeşitli şehirlerinde sokak fotoğrafçılığı üzerine çalışmalar yapan İhya Bozkurt'un 2 kıta ve 7 şehirde çektikleri fotoğrafları, FMV Galeri Işık tek sergide buluşturdu.

FMV Galeri Işık, Merih Akoğul'un Kanada'nın Montreal şehrinde büyük bir özenle seçtiği konulara ve tanık olduğu anlara objektifini doğrultarak "Montreal'de Bir Mevsim" adını verdiği ve İhya Bozkurt'un da altı şehrine gittiği Küba'nın günlük yaşamından kesitleri çarpıcı karelere dönüştürdüğü çalışmalarını içeren "Bir Yalnız Ada: Küba" sergilerini tek bir sergide buluşturdu. Dünyanın iki ayrı coğrafyasında insanların günlük yaşamlarından kesitler altında sunan kareler FMV Galeri Işık'ta sanatseverlerle buluşacak.

Küba'nın coşkulu geleneksel yaşam ritmini oluşturan bireylerin yalnızlığına ve Montreal'in yaz ışıkları altındaki görüntüsüne şahit olunabilecek "Montreal'de Bir Mevsim" ve "Bir Yalnız Ada: Küba" sergisi, 4-29 Ekim tarihleri arasında Feyziye Mektepleri Vakfı Galeri Işık'ta izlenebilir.



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2 kıta, 7 şehir, tek sergi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement