2. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

2. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sona Erdi

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği'nin düzenlediği 2. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması sona erdi.

06.06.2011 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Talasemi ve Lösemililer Derneği'nin düzenlediği 2. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması sona erdi.

Yarışmada dereceye girenler, aileleriyle tatile gönderilecek.

Talasemi ve Lösemililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya katılımı sağlamak için Türkiye genelindeki 33 il ve ilçelerdeki tüm okul, sağlık ocağı, kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılmak üzere broşür bastırdıklarını bildirdi.

Bu nedenle yarışmaya katılımın yoğun olduğunu belirten Başdemir, "Lösemi hastalığı konusunda toplumdaki duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya, hasta, hasta yakını ve sağlıklı her yaş grubundaki vatandaşımız katıldı" dedi.

Başdemir, toplanan tüm eserlerin daha sonra kitap halinde yayımlanacağını ifade ederek, yarışmada ilk 3'e girenlerin ailesiyle birlikte tatil yapma hakkı kazandığını söyledi.

Başdemir, "Yarışmada Adnan Erciyeslioğlu 'Çiçeğimiz Açtı Anne' eseriyle birinciliği hak ederek, ailesiyle birlikte 5 gün, Rabia Ülkü Cengiz 'Sessiz Haykırışlar' eseriyle ikinci olup 3 gün ve Evin Kaya 'Sessiz Çığlık' isimli eseriyle üçüncü olarak 2 gün tatil hediyesi kazandı. Dereceye giren bu vatandaşlarımız, Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal bir otelde aileleriyle tatil yapabilecek" dedi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement