2. Otokar Bodrum Golf Turnuvası - Son Dakika
Spor

2. Otokar Bodrum Golf Turnuvası

2. Otokar Bodrum Golf Turnuvası, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü'nde gerçekleştirildi.

26.10.2014 17:34  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç topluluğu şirketlerinden Otokar'ın sponsorluğunda düzenlenen turnuvaya Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, Otokar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ünver ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç ile 50 civarında golfçü katıldı.

Turnuvada erkekler iki, bayanlar ise bir kategoride mücadele etti.

Turnuva sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rahmi Koç, Bodrum'da bulunmaktan ve golf oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Turnuvada kötü hava koşullarının azizliğine uğradıklarını dile getiren Koç, "Turnuvada hava bugün azizliğini gösterdi. İnşallah seneye daha erkene almayı planlıyoruz. Güzel bir oyun oynadık. Turnuvaya katılmaktan dolayı çok memnunuz" dedi.

Koç, " Türkiye'de golf sporu inişli kalkışlı gidiyor ama bir hakikat var ki kamuoyu, halkımız yavaş yavaş golfe ısınıyor. Buna rağmen Antalya'nın dışında yeterli derecede golf sahası yok" diye konuştu.

Ankara'ya 9 delikli golf tesisinin yapımının sürdüğünü ifade eden Koç, şöyle devam etti:

"Yeni öğrendim, Ankara'da 9 delikli bir saha yapılıyormuş. Bu işler kamuoyunun, devletin, belediyenin işleri. Onlar sahaları bizlere verecekler ki bizler de üzerine otelli otelsiz golf kulüpleri yapalım. Ben iyimserim. Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye'de çok golf sahası açılacak."

"Golf, zengin sporu değil"

Rahmi Koç, golf sporunun yanlış anlaşıldığını, zengin sporu olmadığına işaret ederek, "Bu fevkalade yanlış bir şey. Golf, herkesin sporudur. Halka açık sahalar vardır. Golf yüzde 100 konsantrasyon isteyen bir oyundur. Özellikle işadamlarının günlük streslerden, baskılardan kurtulması için bence en ideal spor tarzıdır" şeklinde konuştu.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise golf turnuvalarının Bodrum'a çok büyük katkı sağladığını vurguladı.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Genel Müdürü Caner Tuna da ikincisini düzenledikleri turnuvaya katılımın oldukça iyi olduğunu kaydederek, turnuvaları geleneksel hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2. Otokar Bodrum Golf Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement