2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması"Nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması"Nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllendirildi

2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması"Nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllendirildi

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, bakanlığın düzenlediği“2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması”nda dereceğe giren öğrencilere ödül verildi.

16.06.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, bakanlığın düzenlediği

"2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması"nda dereceğe giren öğrencilere ödül verildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, çocukların gıda güvenliği bilinci kazanması anlamında projenin önemli olduğunu ifade etti. Arap açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bakanlığımızca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtılabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliğini ile ilgili farkındalık geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşu Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayileri ve Üretici Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2-3 ve 4 sınıf öğrencileri için 'Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Çocuk Resim Yarışması' düzenlendiğini ifade ederek yarışmada dereceğe giren öğrencileri tebrik eder, başarıların devamını dilerim."

Yarışmada 1. olan Kadaifçioğlu İlkokulu öğrencisi Ümmü Gülsüm Atılgan, 2. olan Bolvadin Kurucaova İlkokulu öğrencisi Yusuf Tuncer ve 3. olan Kocatepe İlkokulu Ramazan Emiroğlu'na Arap ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından ödülleri verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması'Nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement