2.Zorlu Psm Caz Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

2.Zorlu Psm Caz Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

2.Zorlu Psm Caz Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

"Her müziğin caz festivali" sloganıyla yola çıkan 2.Zorlu PSM Caz Festivali, 13 Mayıs'ta sona erecek.

10.05.2018 14:06  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Ara Malikian, The Australian Pink Floyd Show, Dino Merlin, Cesaria Evora Tribute gibi unutulmaz isimlere ev sahipliği yapan festivalde, Polo & Pan, Hugh Coltman ve Scott Bradlee's Postmodern Jukebox'un da aralarında bulunduğu isimler sahne alacak.

Zorlu PSM'nin tüm alanlarına "her müziğin cazı"nın hakim olduğu festivalde Turkcell Sahnesi, tüm biletleri tükenen konserde efsane keman virtüözü Ara Malikian'ı; Bosna Hersek'in yıldızlarından Dino Merlin'i; Ahmet Ertegün anısına sahneye çıkan Karsu'yu; çıplak ayaklı divaya bir saygı duruşu niteliğinde olan Cesaria Evora Tribute grubunu ve Pink Floyd deneyimini tam anlamıyla yaşatan The Australian Pink Floyd Show'u ağırladı. Rosemary & Garlic, Tender, Too Many Zooz, Grails, İlhan Erşahin's Istanbul Sessions ft. Erik Truffaz ve Gökhan Türkmen ise Studio'da sevenleriyle buluştu. Turkcell Platinum Sahnesi kapılarını Bill Frisell ve Thomas Morgan'a, Aydın Esen'le sahneye çıkan Miroslav Vitous Group'a, Kerem Görsev Quartet'e, Sarah Blasko'ya, Jason Moran & The Bandwagon'a, Orchestra Baobab'a ve Stacey Kent'e açarken; Zorlu PSM'nin yepyeni caz kulübü Velvet'in ilk konukları arasında ise Luke Howard, Hior Chronik ve Beyries vardı. Swing caz müziğinin ustaları Ladies & Lads Swing Orchestra, Hornsgatan Rambles ve Gunhild Carling ise Sky Lounge'da renkli performanslara imza attı. Zorlu PSM Amfi ise festival boyunca "Jazz It Up!" projesi kapsamında Türkiye caz sahnesinin genç yeteneklerine, film gösterimlerine ve söyleşilere ev sahipliği yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2.Zorlu Psm Caz Festivali Tüm Hızıyla Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement