20 Bin Lira İçin Akrabalarını Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

20 Bin Lira İçin Akrabalarını Öldürdüler

20 Bin Lira İçin Akrabalarını Öldürdüler

Evli ve bir çocuk annesi 32 yaşındaki Necmiye Bediha Yavuz, 2 akrabası tarafından gasp edilip öldürüldü.

23.12.2011 00:20  Güncelleme: 05:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ne bağlı Karapınar Köyü'nde yaklaşık 20 bin TL değerindeki bilezik ve altın takı ile birlikte Cumartesi günü ortadan kaybolan evli ve bir çocuk annesi 32 yaşındaki Necmiye Bediha Yavuz'un, ilçede yün dükkanı işleten akraba iki kişi tarafından gasp edilip öldürüldükten sonra gömüldüğü belirlendi.

Karamürsel'e en yakın Karapınar Köyü'nde oturan evli 1 çocuk annesi Necmiye Bediha Yavuz, geçtiğimiz Cumartesi günü bir yakınına başsağlığı dilemek ve taksitlerini ödemek için İlçe merkezine geldikten sonra ortadan kayboldu. Polis ilçedeki tüm kamera kayıtlarını inceledikten sonra Yavuz'un en son görüldüğü yüncü dükkanını işleten ve birbirleri ile hala-dayı çocuğu olduğu anlaşılan İsmail Ç. ile İbrahim P'nin de aynı gün ortadan kaybolup bir daha görülmediğini saptadı.

İki gündür kuzen olan Ç. ile P'nin izini süren polis, şüphelileri Tekirdağ'da yakaladı. Gözaltına alınan Ç. ile P., sorgulamalarında Necmiye Bediha Yavuz'u bileziklerini almak için öldürüp cesedini de Karamürsel'in Akçat Köyü yakınlarında gömdüklerini itirat etti.

Bu gece yarısı olay yerine götürülen zanlıların gösterdiği yerde Necmiye Bediha Yavuz'un cesedi bulundu. Katil zanlılarının, talihsiz kadını boğarak öldürdükleri anlaşıldı.

- Kocaeli/ Karamürsel

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 20 Bin Lira İçin Akrabalarını Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement