20 Haziran Cumartesi DHA Spor Gündemi - Son Dakika
Spor

20 Haziran Cumartesi DHA Spor Gündemi

20 Haziran Cumartesi DHA Spor Gündemi

Giovanni Guidetti : Babalık duygusuna kadar en büyük mutluluk sahada yaşanır sanıyordum"Kızımızı farklılıkları kucaklamaya ve cesur olmaya teşvik ediyorum""Kız çocukları gerçekten babalarına çok düşkün oluyormuş""Evde olabildiğim her an, tek önceliğim kızım""Sadece Disney prensesi değil,...

20.06.2020 09:58  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giovanni Guidetti : Babalık duygusuna kadar en büyük mutluluk sahada yaşanır sanıyordum

"Kızımızı farklılıkları kucaklamaya ve cesur olmaya teşvik ediyorum"

"Kız çocukları gerçekten babalarına çok düşkün oluyormuş""Evde olabildiğim her an, tek önceliğim kızım""Sadece Disney prensesi değil, yenilmez bir savaşçı olabileceklerini fark ediyorlar""Cinsiyet eşitliği savunucusu olmaya layık işler yapmış olmak çok büyük bir onur""Türk Milli Takımı olarak olimpiyatlarda en iyisini yapacağız" Altaylı taraftarlar, Mahmut amcalarını unutmadı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir grup Altay taraftarı, tek başına tek göz ve harabeyi andıran bir yapıda oturan 67 yaşındaki Mahmut Yüzbaşı için harekete geçti. Aralarında para toplayan gençler ardından harabeyi andıran yapıyı yeniden dekore edip, düzenledi.

Türkiye Şampiyonası'na asfalt üzerinde hazırlanıyorlar Muş Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tekerlekli kayak sporcuları, asfaltta antrenmanlarını yaparak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor. Alparslan Üniversitesi kampüsünde sosyal mesafe kurallarına uyarak antrenman yapan sporcular, normalleşme sürecinden önce de evde antrenman yaptıklarını belirtti.

Fanatik aile, sarı lacivert apartmanda yaşıyorAfyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Fenerbahçe taraftarı 68 yaşındaki Mehmet Utku, kardeşleriyle yaptırdığı apartmanının dış cephesini sarı lacivert renklere boyattı, balkonlara da Fenerbahçe amblemiyle şampiyonlukları simgeleyen yıldızlar yaptırdı. 5'i de fanatik Fenerbahçeli olan kardeşler yıllardır bölgede 'Fenerbahçe Apartmanı' adıyla ünlenen binada oturuyor. Mehmet Utku, "Bizde başka takım yok. Evde herkes Fenerbahçeli. Aile boyu Fenerbahçeliyiz. 5 kardeşiz. 5'imiz de Fenerbahçeliyiz. Bu apartman da her katı birimizin olmak üzere 5'imizin. Daha Fenerbahçe'den hiçbir yönetici arayıp sormadı. İstanbul'dan Galatasaraylı biri duymuş aradı, sordu" dedi.

GALATASARAY13.30 Sarı kırmızılı kulübün haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı video konferans yöntemi ile yapılacak.18.00 Galatasaray, Gaziantep Futbol Kulübü sınavı öncesi son çalışmasını gerçekleştirip kampa girecek.FENERBAHÇESarı lacivertliler, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak.SÜPER LİG18.30 Hes Kablo Kayserispor - Gençlerbirliği21.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor - Göztepe21.00 Yukatel Denizlispor - BeşiktaşTFF 1'İNCİ LİG17.30 Keçiörengücü - Bursaspor20.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Eskişehirspor20.00 Ekol Hastanesi Balıkesirspor - Ekol Göz Menemenspor

AVRUPA'DAN FUTBOL14.30 Watford - Leicester City (Çağlar Söyüncü)16.30 Hoffenheim - Union Berlin (Yunus Mallı)16.30 Fortuna Düsseldorf - Augsburg ( Kaan Ayhan, Kenan Karaman)16.30 Mainz 05 - Werder Bremen ( Ömer Toprak, Nuri Şahin)16.30 Schalke 04 - Wolfsburg (Ozan Kabak, Ahmed Kutucu)21.45 Bournemouth - Crystal Palace (Cenk Tosun)

23.00 Atletico Madrid - Valladolid (Enes Ünal)


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 20 Haziran Cumartesi DHA Spor Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement