20. Meslek Komitesinden Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

20. Meslek Komitesinden Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

20. Meslek Komitesinden Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu Petrol Ürünleri Ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 20. Meslek Komitesi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

11.12.2017 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu Petrol Ürünleri Ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 20. Meslek Komitesi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Arslan nezaretinde gerçekleştirilen ziyarete 20. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyeleri Ali İhsan Bakım ve Serkan Özçiftçi, Besim Kıratlı, 15. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Osman Şakar, 20. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Cemalettin Çatalbaş, Komite Üyesi Fahri Eren iştirak etti. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş dünyası temsilcilerinden sektör ile ilgili bilgi alarak şehrin kalkınması için çaba gösteren iş dünyasının ilin gelişimindeki önemine değindi. Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret eden SATSO 20. Meslek Komitesi Heyeti, akaryakıt istasyonu işletmecilerinin yaşadığı sorunlara değinerek sektörel sıkıntıları ve akaryakıt istasyonu işletmeciliğinin Sakarya'daki mevcut durumu ile ilgili bilgi aktararak değerlendirmede bulundular. Komite adına konuşan Meclis Üyesi Ali İhsan Bakım akaryakıt istasyonlarının bidonla yakıt satışının yasaklanması konusuna değinerek yerelde uygulanan sürecin kırsal kesimde yaşayan ve yakıt ihtiyacı olan vatandaşlar açısından mağduriyete neden olduğunu ifade etti.

SATSO 20. Meslek Komitesi Heyeti "Bu durum kırsal kesimde yaşayan insanları zor duruma düşürmektedir. Kırsal bölgelerdeki vatandaşlarımız traktörlerine, çim makinelerine, ağaç motorlarına bidonla benzin alamıyorlar. Satış yapamıyoruz. Bu konunun çözümü sektörümüz açısından önemli" diyerek çözüm noktasında Vali Balkanlıoğlu'ndan destek talep ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 20. Meslek Komitesinden Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi
    19:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra ilçedeki 5 ahırın ve Yozgat'ta 2 katlı bir evin etkilendiğini bildirdi. Ekipler saha tarama çalışmalarına devam ediyor.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem
    19:26 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Vali Numan Hatipoğlu ve CHP Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundu. Can kaybının olmadığı belirtildi.

  • Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı
    19:24 Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı

    İstanbul Beyoğlu'nda bir turistik işletmede kamuflaj kıyafetle servis görüntüleri sosyal medyada yayılınca gözaltına alınan yabancı uyruklu garson tutuklandı. İşletme belgesi iptal edilmişti.

  • Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı
    19:23 Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı

    Pendik'te meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada, Ayhan A. ve eşi Hediye A. yaralandı. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

  • Çanakkale'de Göçük Altında Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi
    18:44 Çanakkale'de Göçük Altında Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan'ın cenazeleri köye getirildi. Cenazeler, yapılan cenaze namazının ardından Kangırlı köyü mezarlığında defnedildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan kepçe operatörü ise jandarma tarafından tutuklandı.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Engelli Vatandaş Tekerlekli Sandalyesiyle Taşıt Yolunu Kullanmak Zorunda Kaldı
    18:23 Engelli Vatandaş Tekerlekli Sandalyesiyle Taşıt Yolunu Kullanmak Zorunda Kaldı

    Avcılar'da, kaldırıma park edilen araçlar nedeniyle engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesiyle taşıt yolunu kullanmak zorunda kaldı. Merkez Cami Sokak'ta çok sayıda araç kaldırıma park ederek yaya yolunu kapattı. Bir engelli, tekerlekli sandalyeyle kaldırımı kullanamayınca taşıt yolunda ilerlemek zorunda kaldı. Bir motokurye trafiği durdurarak engelli vatandaşa yardım etti. Bir süre yolda ilerleyen engelli kişiyi arkasındaki araçlar bekledi. Duruma tepki gösteren engelli, 'Kaldırıma park eden sürücüler yüzünden buradan geçemedim. Şehirde yaşamasını bilmiyorlar.' dedi. Olayın ardından Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki trafik polisleri, kaldırımın üzerine araçlarını park eden sürücülere hatalı parktan 690 lira cezai işlem uyguladı.


Advertisement