20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı - Son Dakika
Dünya

20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı

Erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra hamile olduğunun farkına varmayan genç kız, bebeğini banyoda doğurdu. Doğum anına kadar hamileliğini anlayamayan genç kızın hikayesi duyanları şaşırttı.

14.06.2020 16:39  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da yaşayan 20 yaşındaki Aymee Almeida isimli bir kadın hamile kaldığını fark etmediği için banyoda tek başına doğum yaptı. Genç kadın internetten göbek kordonunun nasıl kesileceğini izleyip doğumunu gerçekleştirdi.

Aymee Almedia doğum yapana dek hamile olduğunu bilmiyordu. 2018 yılında yaşadığı travmatik bir ayrılığın ardından "hamburger ve hazır erişte gibi besin değeri olmayan yiyecekler yemeye' başladığını belirtti. Ayrılıktan sonra bu sürecin normal olduğunu düşünen Almedia, kilo almasını normal karşıladı. "Hızlı kilo aldım ama aldırmadım" dedi.

REGL OLDUĞU İÇİN HAMİLE OLDUĞUNU ANLAMADI

Birkaç ay sonra ise beslenme konusunda kendisini daha iyi hissetmeye başladı. Ancak bu sefer de tansiyon düşüklüğüyle uğraşmak zorunda kaldı. Aymee Almedia düşük tansiyonu ise duygusal durumuna bağladı, ayrılığı hala atlatmamıştı. Aymee hala regl olduğu için hamile olabileceğini hiç düşünmedi. Ayaklarının şiştiğini fark ettiğinde ise doktora gitti.

20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı

AYAKLARININ AĞRISINI BÖBREKLERİYLE ALAKADAR SANDI

Aymee'nın annesi ve büyükannesi kardiyovasküler problemlerden muzdaripti. Ayakları şiştiği için onu doktora götürdüler. Doktor ise bu durumun böbrekleriyle bağlantılı olabileceğini söyledi. Üniversitenin son gününde ise Aymee şiddetli kramplar yaşadı, ancak yine de biraz vakit geçirmek için arkadaşının evine gitti. Ağrısı daha da kötüleşince ise eve gelip duşa girdi.

20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı

"İSTEMSİZ KASILMALAR YAŞADIM"

Aymee o günü şöyle anlatıyor; "Arkadaşlarımla yemek yiyemedim ya da birlikte olamadım. Uyumaya çalıştım ama sancıları görmezden gelemedim. O kadar yoğundu ki ağladım. Yatak odasından telefonumu alacak ve yardım isteyecek güce sahip değildim. Duşu üzerime tutarak istemsiz kasılmalar yaşadım"

"ŞAŞIRACAK ZAMANIM BİLE YOKTU"

Aymee Almedia doğum yapana kadar ne olup bittiğini fark etmedi. Aymee, "Şaşıracak zamanım bile yoktu. Ambulans çağırmak aklımdan bile geçmedi. Sadece bebeği iyi tutmayı düşünüyordum.

Aymee bir erkek bebek doğurdu. Bebeği temizlemeden önce göbek kordonunu nasıl keseceğini ve plasentadan nasıl kurtulacağını gösteren bir video izledi.

20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı

ŞAKA OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER

Aymee Almedia doğumun ardından ailesine durumu nasıl açıklayacağını bilmediği için doktora bile gitmekten çekindi. Ancak bir arkadaşı onu tıbbi yardım almaya ikna etti. Aymee'nin ebeveynleri, doktorlar doğumdan bahsetmek için onları aradığında bunun bir şaka olduğunu düşündüler. Aymee Almedia bebeğine Pedro Lucas ismini verdi. Pedro Lucas şu anda 18 aylık ve Aymee Caceres'te hemşirelik eğitimi alıyor.

20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı

Son Dakika Dünya 20 yaşındaki genç kız, hamile olduğunu doğum yapınca anladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement