20. Yılından Sonra Turnenin İlk Durağı: İstanbul - Son Dakika
Kültür Sanat

20. Yılından Sonra Turnenin İlk Durağı: İstanbul

20. Yılından Sonra Turnenin İlk Durağı: İstanbul

Arkadaşlarınızla,eşinizle keyif alacağınız bir akşam için Güzel ve Çirkin.

10.10.2014 14:04  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Rob Roth, koreografisini Matt West'in üstlendiği, klasik bir aşk hikayesini unutulmaz karakterler, muhteşem bir set ve kostümlerle tamamlayan müzikalin koreografisi için çalışmalar New York'ta sürerken, Zorlu'daki sahne kurulumu için çalışmalar da şimdiden başladı. İstanbul'dan turneye çıkacak olan Güzel ve Çirkin ekibinin teknik kurulumunun Zorlu tarafından yapılıyor olması da bir ilk.

Taşralı güzel Belle ve büyüyle lanetlenen Prens Beast'in imkansız aşkını muhteşem bir performansla sahneye taşıyan Beauty and the Beast, 20. yılı onuruna düzenlenen dünya turnesinin ilk durağında İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor. Zorlu'da sahne alacak gösterinin hazırlıkları hummalı bir şekilde devam ederken, İstanbul'da da sahne tasarımı için çalışmalar başladı.

Beauty and the Beast müzikali 26 Ekim'e kadar uzatıldı

Yönetmen, koreograf, kostüm, makyaj ve müzik başta olmak üzere orijinal yaratıcı ekibi tarafından tekrar sahneye koyulan müzikal ekibi, turnenin ilk durağı olan Zorlu'ya terzileri, kostüm ve makyaj danışmanları da dahil olmak üzere kalabalık bir kadroyla geldi. Broadway'in en uzun soluklu ve en çok hasılat yapan müzikali 26 Ekim'e kadar Zorlu'da sahne alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 20. Yılından Sonra Turnenin İlk Durağı: İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement