200 Lira ile 1 adet sigara almak istedi, yakayı ele verdi - Son Dakika
3.Sayfa

200 Lira ile 1 adet sigara almak istedi, yakayı ele verdi

200 Lira ile 1 adet sigara almak istedi, yakayı ele verdi

Sivas'ta 200 lira ile 1 adet sigara almak isteyen tırnakçı kadın, yakayı ele verdi.

17.12.2019 15:27  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta 200 lira ile 1 adet sigara almak isteyen tırnakçı kadın, yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Sivas'ta meydana gelen olayda iki kadın şahıs, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şeyh Şamil Mahallesinde bulunan bir markete girdi. 200 Lira verip bir paket sigara alan kadın, para üstünü aldıktan sonra sadece 1 adet sigara almak istediğini belirterek paketi iade etti. Bir süre kasada bulunan iş yeri sahibi Özkan Polat'ı oyaladıktan sonra bu kez para üstü olarak verilen paranın yırtık olduğunu söyledi. Tırnakçılık yöntemi ile dolandırılacağını anlayan Polat, kadının elindeki parayı alarak adet şeklinde sigara satışı olmadığını söyledi. Polat, kadının kendine verdiği 200 Lirayı geri vererek, iki kadını iş yerinden dışarı çıkardı. Polat, durumu polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa bir süre sonra ise olay yerine gelen polis ekipleri iki kadını gözaltına aldı. Kadın ile Polat arasında yaşananlar, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Polat, daha önce bir şahsın ayağını kullanarak kendisini dolandırdığı için dolandırıcılara karşı temkinli olduğunu söyledi. Polat, "Kadın içeri girdi ve bana 200 lira vererek 1 paket sigara almak istediğini söyledi. Bende sigarasını verdim ve 185 lira para üstünü geri verdim. Kadın o anda paralarla uğraştı ve bana sadece 1 adet sigara almak istediğini söyledi. Bende kendisine böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Bu esnada paralarla oynayarak içinden para almaya çalıştı. Üzerinde bol bir şalvar vardı. Ben buna izin vermeyince tekrar bahane üretti, tekrar paraları saymaya çalıştı. Ben dolandırıcı olduğunu belirterek kadını iş yerimden gönderdim, zorluk çıkarmaya çalıştı. Bu kadınları gezdiren bir taksi var, o taksi ile iş yapıyorlar. Polisi aradım, polis anında geldi ve kadınları gözaltına aldı. Kadınlarının birinin 80, birinin 60 dosyası varmış bu tür olaylardan. Daha önce de bir dolandırıcılık olayı başıma gelmişti. O zamanki şahıs erkekti. Verdiğim parayı yere atmıştı ve 50 lirayı eksik verdiğimi söylemişti. O şahsı da güvenlik kamerası sayesinde tespit edip yakalatmıştık bana da bir ders olmuştu. Başıma gele gele bu işin üstadı oldum diyebilirim" dedi.

Polat, yaklaşık 45 gün önce ayağını kullanarak tırnakçılık yapan bir şahıs tarafından dolandırılmıştı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 200 Lira ile 1 adet sigara almak istedi, yakayı ele verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    12:19 Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Rize'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan aramada 76,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.P. ve S.P, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

  • Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu
    12:18 Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu

    Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Demetevler Mahallesi'nde kopan elektrik kablosu mahalleliyi endişelendirdi. Kopan kablodan çıkan kıvılcımlar tehlike oluştururken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Görevliler tarafından tamir edilen kablo, o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi
    12:15 Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

    Sivas'ın Gürün ilçesinde bir tırın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, tır sürücüsü ve diğer bir yolcu ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

  • Antalya'da Eşini Bıçaklayarak Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor
    12:15 Antalya'da Eşini Bıçaklayarak Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor

    Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık, duruşmada maktulün erkekliğine laf etmesinin kendisini bu duruma düşürdüğünü savundu. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

  • Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:12 Milli Savunma Bakanlığı: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütleriyle mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Irak'ın kuzeyinden kaçan bir PKK'lı teröristin teslim olduğu ve Suriye'de istikrarın sağlanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

  • Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu
    12:10 Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu

    Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 78 yaşındaki alzheimer hastası kadın, jandarma ekipleri tarafından bir dere yatağında bilinci açık şekilde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen kadın, ailesine teslim edildi.

  • Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı
    12:10 Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı

    Kars Merkez Yalınkaya köyünde önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi kafalarına aldıkları darbelerle yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kavga ile ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    12:10 Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada 1 adet tabanca ve 8 adet mermi bulundu. Araç sürücüsü C.T. ve araçta bulunan T.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Alkol testinde araç sürücüsü C.T.'nin alkollü olduğu tespit edildi ve kendisine 6 bin 453 TL para cezası kesilerek sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu.

  • Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı
    12:08 Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alarak harekete geçti. Durdurulan bot içerisinde 18 düzensiz göçmen ve 6 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı
    12:06 Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynayan 39 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 270 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca kahvehanenin sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement