200 Promil Alkolle Beton Elektrik Direğine Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

200 Promil Alkolle Beton Elektrik Direğine Çarptı: 4 Yaralı

200 promil alkolle beton elektrik direğine çarptı: 4 yaralı Direğin devrildiği otomobilin hurdaya döndüğü kazada sıkışan 2 kişi güçlükle kurtarılabildi Sürücünün alkollü araç kullanmaktan el konulan ehliyetini kısa bir süre önce geri aldığı öğrenildiANTALYA - Antalya'nan Manavgat ilçesinde...

29.10.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

200 promil alkolle beton elektrik direğine çarptı: 4 yaralı

Direğin devrildiği otomobilin hurdaya döndüğü kazada sıkışan 2 kişi güçlükle kurtarılabildi

Sürücünün alkollü araç kullanmaktan el konulan ehliyetini kısa bir süre önce geri aldığı öğrenildi

ANTALYA - Antalya'nan Manavgat ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkıp beton elektrik direğine çarpıt. Kazada 4 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan iki kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Kaza dün gece Side Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Side istikametinden Sorgun istikametine gitmekte olan Ferman İlhan'ın kullandığı 07 N 2492 plakalı otomobil, virajı alamayarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü, elektrik direğinin yıkıldığı kazada sürücü Ferman İlhan ile otomobilde bulunan Mustafa Erdoğan, Ali Erdoğan ve Mustafa Toksoy yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ferman İlhan ve Ali Erdoğan Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan ve Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri yardımıyla güçlükle araçtan çıkarılan Mustafa Toksoy ve Mustafa Erdoğan ise özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Sürücü 200 promil alkollü

200 promilin üzerinde alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Ferman İlhan hakkında 2017 yılı içerisinde alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı,ehliyetine el konulduğu, ve kısa bir süre ehliyetinin iade edildiği öğrenildi.

200 Promil Alkolle Beton Elektrik Direğine Çarptı: 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 200 Promil Alkolle Beton Elektrik Direğine Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement