2011'de Yüzde 16 Büyüyen Ernst&young Türkiye, 5 Yeni Ortak Aldı - Son Dakika
Ekonomi

2011'de Yüzde 16 Büyüyen Ernst&young Türkiye, 5 Yeni Ortak Aldı

Ernst&Young Türkiye ekibine 5 yeni ortağın daha katıldığını açıkladı.

11.07.2011 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Denetim ve Danışmanlık kuruluşu Ernst&Young Türkiye, 2011 yılında yüzde 16 büyüyerek, toplam çalışma saatini 605 bin saatten 702 bin saate yükselttiğini ve büyümeye paralel olarak partner sayısını da artırarak, Ernst&Young Türkiye ekibine 5 yeni ortağın daha katıldığını açıkladı

Bağımsız Denetim ve Danışmanlık kuruluşu Ernst&Young Türkiye, 2011 yılında yüzde 16 büyüyerek, toplam çalışma saatini 605 bin saatten 702 bin saate yükselttiğini ve büyümeye paralel olarak partner sayısını da artırarak, Ernst&Young Türkiye ekibine 5 yeni ortağın daha katıldığını açıkladı.

Ernst&Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, hizmet alanlarını çeşitlendirerek, hizmet verdiği süre içinde 120 kişilik ek istihdam yaratmayı, ciro bazında da yüzde 20 büyümeyi hedeflediklerini belirterek, bu doğrultuda partner sayısını artırmaya da devam edeceklerini söyledi.

Yeni ortakların katılımı dolayısıyla düzenlenen gecede bir konuşa yapan Ernst & Young Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca verilen bilgiye göre şunları söyledi:

"Bu yıl çok başarılı bir performans göstererek, Türkiye ekonomisi için toplam 100 bin saat fazla hizmet ürettik. Türkiye büyüyen bir piyasa. Ernst & Young Türkiye olarak birlikte büyüdüğümüz bu piyasaya daha iyi hizmet verebilmek için ekibimize 5 yeni partner daha katıldı. Global krizin yaralarının daha yeni yeni sarıldığı, bu nedenle de küçülme ya da stabilitenin hakim olduğu bir ortamda yüzde 16 büyümek, büyümenin de ötesinde partner sayısını arttırma kararını alıp uygulayabilmek önemli bir başarı.

Bu 2011 yılına girerken hayata geçirdiğimiz yönetim şeklimizi yeniden yapılandırma kararının da ne kadar doğru olduğunu göstermekte. Bu performansımızla, Türkiye'nin çarpıcı bir gelişmeyle tek başına bölge olarak kabul edilmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu da ispatlamış olduk. "

Yeni dönem hedefleri de açıklayan Çamlıca, "Türkiye'nin ekonomik performansı; hem Ernst&Young Türkiye, hem de ülkemiz için, yurtiçi ve yurtdışında önemli iş fırsatları yaratıyor. 2012 yılı itibariyle hedefimiz; hizmet alanlarını çeşitlendirerek, 3 yıl içerisinde 500 kişilik ek istihdam yaratmak ve ciro bazında da yüzde 100 büyümek. Bu hedefler doğrultusunda partner sayımızı artırmaya da devam edeceğiz. Yeni dönemde de sektörün üzerinde büyümeyi hedefliyoruz.

Ernst & Young Türkiye'nin İMKB'de gösterdiği performans, büyürken hizmet kalitemizi koruduğumuzu gösteriyor. İMKB'de pazar değeri olarak en büyük ilk 30 şirketin yüzde 40'ını biz denetliyoruz. Bugün Ernst&Young Türkiye "Blue Chip' denetim piyasasında lider denetim firmasıdır" dedi.

-ERNST&YOUNG TÜRKİYE'NİN YENİ ORTAKLARI-

-Ernst&Young Türkiye Vergi Bölümü ortağı ve Transfer Fiyatlandırması Lideri Alper Yılmaz, 2004 - 2011 döneminde Adecco Grubu'nun Global Transfer Fiyatlandırma bölümünde müdür, direktör ve başkan yardımcılığı pozisyonlarında görev yaptı.

-Ernst&Young Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Bölümü ortağı Ender Ferruh Arslan, 1 Haziran 2011 itibariyle Ernst & Young Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Bölümü'nde yeni görevine başladı. Ernst & Young'daki yeni görevi öncesi ise 2005-2011 yılları arasında Akkök Grup Şirketleri'nde İş Geliştirme&Stratejik Planlama Direktörü ve Holding İcra Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

-Ernst&Young Türkiye Vergi Bölümü ortağı Erkan Baykuş, 12 yılı aşkın bir süredir enerji, petrol, madencilik, çimento, hizmetler ve savunma sanayi de dahil olmak üzere birçok sektörde çeşitli görevler üstlendi.

-Ernst&Young Türkiye Vergi Bölümü Ortağı Mehmet Küçükkaya, 11 yıldır Ernst&Young Türkiye'de görev yapıyor. Küçükkaya, otomotiv, ilaç, enerji, finans, emlak ve üretim teknoloji sektörlerine yönelik vergi ve hukuk danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış bir isim olarak biliniyor.

-Ernst&Young Türkiye Vergi Bölümü ortağı Yusuf Gökhan Penezoğlu, 10 yıldır Ernst&Young Türkiye bünyesinde vergi ve vergi hukuku danışmanı olarak çalışıyor. Vergi davaları ve Türk vergi uygulamaları konusunda uzman olan Penezoğlu, emlak, bankacılık ve otomotiv sektörlerinde hizmet veren önde gelen firmalara vergi konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi 2011'de Yüzde 16 Büyüyen Ernst&young Türkiye, 5 Yeni Ortak Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement