2011 Jordan Brand Classic Uluslararası Basketbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

2011 Jordan Brand Classic Uluslararası Basketbol Turnuvası

2011 Jordan Brand Classic Uluslararası Basketbol Turnuvası

Time Warner Cable Arena, NBA takımı Charlotte Bobcats'e de ev sahipliği yapıyor.

26.04.2011 13:46  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10. yıldönümü Charlotte, North Carolina'da bulunan Time Warner Cable Arena'da Foot Locker'ın sunuculuğuyla kutlanan Jordan Brand Classic Basketbol Turnuvası'nın En Değerli Oyuncusu unvanını bu yıl Sırbistan'dan, sezonu 22 sayı ve 12 rebound ile tamamlayan Dusan Ristic ile Kanada'dan sezonu 21 sayı ve 10 rebound ile tamamlayan Andrew Wiggins paylaştı. Time Warner Cable Arena, NBA takımı Charlotte Bobcats'e de ev sahipliği yapıyor.

Nike, Inc.'in birimlerinden biri olan Jordan Brand'in sponsorluğunu üstlendiği etkinliğe, bu yıl da turnuva sonrası bir müzik performansı sergileyen North Carolinalı J. Cole'un da aralarında bulunduğu spor ve eğlence dünyasının ünlü yıldızları katıldı. Ayrıca devre arasında beat maker araabMUZIK bir performans sergilerken, şarkıcı Anthony Hamilton da Milli Marşı seslendirdi.

Turnuvanın son haftasında Charlotte yakınlarında pek çok etkinlik gerçekleştirildi. U.S. National Whitewater Center, Charlotte Convention Center'daki takım çalışmaları ziyaret edildi. NBA oyuncusu Stephen Jackson'la (Bobcats) Bank of America Stadiumu'nda akşam yemeği yendi ve 2K Sports Video Oyunları turnuvası düzenlendi.

2011 Jordan Brand Classic Uluslararası Basketbol turnuvasına katılan diğer oyuncular arasında Abdiel Badillo Martinez (Porto Riko), Landry Christ Nnoko (Kamerun), Mario Hezonja (Hırvatistan), Mory Kane (Senegal), Konstantin Kulikov (Rusya), Vasiliy Martynov (Rusya), Aleksej Nikolic (Slovenya), Dzedi Osman (Türkiye), Filip Pruefer (Polonya), Adam Pechacek (Çek Cumhuriyeti), Guilherme Saad (Brezilya), Edvinas Seskus (Litvanya), David Taylor (Almanya) ve Chen Ying-Chun (Tayvan) yer aldı.

Jordan Brand Classic, gerek North Carolina gerek dünya çapında en yüksek performanslı basketbol oyuncuların ABD'de maharetlerini sergilediği, her yıl gerçekleştirilen bir etkinlik. All-American müsabakasının önceki en değerli oyuncuları 2010 yılında Kyrie Irving ve Harrison Barnes, 2009 yılında Derrick Favors ve Renardo Sidney, 2008 yılında Brandon Jennings ve Tyreke Evans, 2007 yılında Donte Greene ve Corey Fisher, 2006 yılında Kevin Durant ve Thaddeus Young, 2005 yılında Tyler Hansbrough ve Andray Blatche, 2004 yılında Dwight Howard, 2003 yılında LeBron James ve Shannon Brown ve 2002 yılında Amar'e Stoudemire ve Sean olmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 2011 Jordan Brand Classic Uluslararası Basketbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement