2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı - Son Dakika
Yerel

2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı

2011 Yılının "Mehmet Akif Ersoy Yılı" Seçilmesi Dolayısıyla, Yıl İçerisinde Düzenleyeceği Etkinliklerle Ünlü Şairi Anacak.

09.03.2011 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ve Bakırköy Lisesi, 2011 yılının "Mehmet Akif Ersoy Yılı" seçilmesi dolayısıyla, yıl içerisinde düzenleyeceği etkinliklerle ünlü şairi anacak.

İLESAM'dan yapılan yazılı açıklamada, İLESAM'ın Bakırköy Lisesi ile gerçekleştirdikleri iş birliği sürecinin, düzenleyecekleri Mehmet Akif Ersoy Yılı etkinlikleriyle başlatılacağı bildirildi.

Açıklamada, bugün Bakırköy Lisesi Konferans Salonu'nda Mehmet Akif Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Cemal Çiftçigüzeli'nin "TBMM'de İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" başlıklı konuşmasıyla başlayacak olan etkinlikler kapsamında, ünlü şairin yazın hayatıyla ilgili konuların ele alındığı 14 konferans düzenleneceği belirtildi.

Sergi ve bir şiir dinletisinin de düzenleneceğinin kaydedildiği açıklamada, Ersoy'un hayatını konu alan bir belgesel filmin izleyicilerle buluşturulacağı ve İstiklal Marşı ile Safahat'tan şiirler okuma, mektup, deneme ve resim yarışmalarının gerçekleştirileceği kaydedildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement