2012'yi Denizde Karşıladılar - Son Dakika
Güncel

2012'yi Denizde Karşıladılar

2012\'yi Denizde Karşıladılar

Antalya'da kendilerini '365 Gün Denize Girenler' diye adlandıran grubun 18 yıldan bu yana sürdürdüğü gelenek, bu yıl da bozulmadı.

01.01.2012 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kendilerini '365 Gün Denize Girenler' diye adlandıran grubun 18 yıldan bu yana sürdürdüğü gelenek, bu yıl da bozulmadı. Yeni yılın ilk dakikalarında denize giren grup, sağlık huzur ve mutluluk mesajı verdi.

Çeşitli meslek kuruluşlarına mensup ve emeklilerin oluşturduğu yaklaşık 50 kişilik grup, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneklerini bozmadı. Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'na gelen '365 Gün Denize Girenler' grubundan yaklaşık 10'u, saatler 24.00'ü gösterdiğinde mayolarıyla denize girdi. Akdeniz'in ılık sularına kendilerini bırakan grup üyeleri, dalgaların tadını çıkardı. Grup ayrıca Kepez Belediye Başkanı AK Partili Hakan Tütüncü'nün "Sımsıcak yüreklerimizle buz gibi suları bile ısıtıyoruz" mesajının yazılı olduğu pankart açtı. Türkiye'nin sağlık huzur ve barış içerisinde bir yıl geçirmesini dileyen grup, dakikalarca sudan çıkmadı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2012'yi Denizde Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement